Hoidot

ESPA Meets Kämp Spa - hemmottelevat Kämp Spa hoitokokonaisuudet

ESPA on ainutlaatuinen hoitolasarja, jonka löydät vain ylellisistä ja tarkoin valituista hoitoloista ympäri maailman. Sarjan tuotteet hyödyntävät luonnon voimaa ja viimeisintä teknologiaa.

Kämp Spa Signature -hoidot ovat Kämp Spata varten kehitettyjä hoitokokonaisuuksia, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä, pitkäkestoisia vaikutuksia ja luonnonmukaista luksusta. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

TUTUSTU

Day Spa -paketit

Kun haluat karata kovalta maailmalta ja löytää itsesi uudelleen.
Day Spa -kokonaisuudet vievät sateenkaaren tuolle puolen.
Tervetuloa yksin, tai ota mukaan se joku tärkeä.

TUTUSTU

Hieronnat ja vartalohoidot

Mitä ikinä kehosi kaipaakaan, meillä on siihen ratkaisu.
Kämp Span kokonaisvaltaiset vartalohoidot ja hieronnat räätälöidään juuri omiin tarpeisiisi sopiviksi.

TUTUSTU

Kasvohoidot

Anna eletyn elämän näkyä, mutta pidä ikäsi kauniina salaisuutena. Säännöllinen kasvojen ihon hoitaminen auttaa estämään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä sekä tuomaan lisää elinvoimaa ja kirkkautta kasvoillesi.

TUTUSTU

Odottavan äidin hoidot

Kun et malttaisi enää odottaa.
Tänä ainutlaatuisena aikana pitää muistaa keskittyä myös omaan hyvinvointiin. Nämä ESPA Mother To Be -hoidot ovat turvallisia ja helpottavat oloa raskauden aikana.

TUTUSTU

Miesten hoidot

Miehille suunnatut ESPAn kasvo- ja vartalohoidot räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Mitä ikinä tarvitsetkaan – hemmottelua päästä varpaisiin tai tuloksia ja tehoja – löydät ne tästä kategoriasta.

TUTUSTU

Hoidot jaloille

Kun haluat tehokkaan jalkahoidon tai hemmotella itseäsi pitkän päivän jälkeen, Kämp Spa tarjoaa parhaat ratkaisut jaloillesi. Pidämme huolta jalkojesi hyvinvoinnista aina kovettumista kynsiin.

TUTUSTU

Express -hoidot

Pitkä päivä takana ja 25 minuuttia aikaa ennen tärkeää illallista? Vai haluatko lisätä hoitoosi jotain extraa? Jos vastaus on kyllä, niin On The Go -hoidot ovat sinua varten.

TUTUSTU

Sokerointi ja vahaus

Sokerointi ja vahaus ovat hellävaraisia, tehokkaita ja hygieenisiä karvanpoistomenetelmiä. Tuotteiden luonnolliset raaka-aineet eivät eivät ärsytä ihoa tai ole allergisoivia.

TUTUSTU

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.