Miesten hoidot

Miehille suunnatut ESPAn kasvo- ja vartalohoidot räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Mitä ikinä tarvitsetkaan – hemmottelua päästä varpaisiin tai tuloksia ja tehoja – löydät ne tästä kategoriasta.

STRESSBUSTER

80 min 179€

Rakastettu tähtihoito, joka sopii kaikille.

Hoitokokonaisuuteen sisältyy: Selän kuorinta ja kuumakivihieronta, ESPA-kasvohoito sekä päänahan hieronta. Täydellinen paketti. Voimme olla varmoja, että tulet takaisin.

AGE REBEL FACIAL

80 min 169€

Kapinoitko väsynyttä ihoa vastaan? Me voimme auttaa. Age Rebel Facial on ihon vanhenemisen merkkejä vähentävä, uudistava ja energisoiva hoito.

MENS PURIFYING FACIAL

50 min 129€

Kyllä mieskin tarvitsee hemmottelua. Tämän puhdistavan kasvohoidon ja vartaloa hellivän hoidon jälkeen olo on uudistunut ja rento.

Hoitoon sisältyy: Kaksoispuhdistus, kuorinta, kasvonaamio sekä rentouttava hartia-, kasvo- ja päänahan hieronta.

MUSCLE REVIVER

50 min 119€

Kiireisen miehen pelastus. Tämä rentouttava ja stressiä poistava hieronta on täydellinen tapa sulattaa pois jännitykset niin vartalosta kuin mielestäkin.

Hoitoon sisältyy: Selän, kasvojen ja päänahan hieronta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.