Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Miesten hoidot

Miehille suunnatut ESPAn kasvo- ja vartalohoidot räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Mitä ikinä tarvitsetkaan – hemmottelua päästä varpaisiin tai tuloksia ja tehoja – löydät ne tästä kategoriasta.

STRESSBUSTER

80 min 169€

Rakastettu tähtihoito, joka sopii kaikille.

Hoitokokonaisuuteen sisältyy: Selän kuorinta ja kuumakivihieronta, kasvohoito sekä päänahan hieronta. Täydellinen paketti. Voimme olla varmoja, että tulet takaisin.

AGE REBEL FACIAL

80 min 159€

Kapinoitko väsynyttä ihoa vastaan? Me voimme auttaa. Age Rebel Facial on ihon vanhenemisen merkkejä vähentävä, uudistava ja energisoiva hoito.

MENS PURIFYING FACIAL

50 min 119€

Kyllä mieskin tarvitsee hemmottelua. Tämän puhdistavan  kasvohoidon ja vartaloa hellivän hoidon jälkeen olo on uudistunut ja rento.

Hoitoon sisältyy: Kaksoispuhdistus, kuorinta, kasvonaamio sekä rentouttava hartia-, kasvo- ja päänahan hieronta.

MUSCLE REVIVER

50 min 109€

Kiireisen miehen pelastus. Tämä rentouttava ja stressiä poistava hieronta on täydellinen tapa sulattaa pois jännitykset niin vartalosta kuin mielestäkin.

Hoitoon sisältyy: Selän, niskan ja päänahan hieronta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.