Kämp Spa - Aikaa arjen yläpuolella

Tervetuloa ylelliseen Kämp Spahan, jossa pohjoinen taika ja vuosisatainen kosmopoliittisuus kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

HOLISTINEN HOITOFILOSOFIA


Kämp Spa on Suomen ainoa ESPA-sarjan luksustuotteisiin ja filosofiaan perustuva hoitola. Holistisissa hoidoissa ikiaikainen tietämys yhdistyy moderneihin tekniikoihin. Hoidoissa käytettävä biokemistien, dermatologien ja aromaterapeuttien yhdessä suunnittelema huippulaadukas ESPA-tuotesarja perustuu luonnon ainesosista uutettuihin aktiivisiin ainesosiin.

Arjen rytmi hidastuu jo sisään astuessasi. Etsit sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoitomme kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen. Saunaosastolla käytettävissäsi on lempeä eukalyptus-sauna, suomalainen sauna sekä lämmitetyt lepodivaanit.

Meillä voit päästää irti päivittäisistä velvollisuuksistasi ja antaa ajatuksen vaeltaa kiireettömästi kauas pois, aina kaupungin kattojen yli.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA


Piipahda hetkeksi tai viihdy vaikka iltaan asti - olemme täällä sinua varten. Kämp Spahan ja kuntosalille ovat tervetulleita yli 16 vuotiaat.

Varaa hoito nettiajanvarauksestamme


YHTEYSTIEDOT

Kämp Spa
Kluuvikatu 4B, 8.krs
00100 HELSINKI
puh. (09) 5761 1330
info@kampspa.fi


Katso Kämp Span sijainti kartalta

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.