Hoidot jaloille

KÄMP SPA FOOT RITUAL

80 min 149€

Kun askel ei enää ole niin keveä.

Kämp Spa Foot Ritual on kokonaisvaltainen Spa-pedikyyri, joka alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Jaloista poistetaan kovettumat, lyhennettään kynnet ja viilataan kynnet muotoon ja siistitään kynsinauhat. Jalkahoito päättyy nautinnolliseen jalkahierontaan, kynsiä hoitavan CND™ Solar Oil™ öljyn lisämiseen ja kynsien lakkaukseen.

KÄMP SPA PEDICURE

50 min 99€

Eivätkö korkkarit enää jaksa kattoon? Tämä hoito on väsyneiden jalkojen pelastus.

Kämp Spa pedikyyrihoito alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen lyhennetään ja viilataan kynnet muotoon, siistitään kynsinauhat ja poistetaan kovettumat. Hoito päättyy hoitovoiteen levittämiseen. Hoitoon voidaan halutessasi lisätä lakkaus (10 min 12€).

SHELLAC PEDIKYYRI

80 min 159€

Shellac - pedikyyrihoito alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä ja kuorinnalla, jonka jälkeen lyhennetään ja viilataan kynnet muotoon, siistitään kynsinauhat ja poistetaan kovettumat. Kynnet lakataan valitsemallasi CND™ SHELLAC™ valokovetteisella kestolakalla. Lopuksi kynsiä kosteuttava CND™ Solar Oil™ hoitoöljy ja kosteuttava hoitovoide hierotaan jalkoihin.

SHELLAC KESTOLAKAN POISTO

20 min

Vanha Shellac kestolakka poistetaan turvallisesti kynsiä vahingoittamatta. Kynnet viilataan muotoon ja kynsinauhat siistitään. Lisäksi kynsille levitetään CND™ Solar Oil™ hoitoöljy sekä kosteusvoide.

Hinta 39 € (20 € jalkahoidon yhteydessä)

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.