Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Hoidot jaloille ja käsille

KÄMP SPA FOOT RITUAL

80 min 139€

Kun askel ei enää ole niin keveä.

Kämp Spa Foot Ritual on kokonaisvaltainen Spa-pedikyyri, joka alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Jaloista poistetaan kovettumat, lyhennettään kynnet ja viilataan kynnet muotoon ja siistitään kynsinauhat. Jalkahoito päättyy nautinnolliseen jalkahierontaan,  kynsiä hoitavan   CND™ Solar Oil™  öljyn lisämiseen ja  kynsien lakkaukseen.


KÄMP SPA PEDICURE

50 min 89€

Eivätkö korkkarit enää jaksa kattoon? Tämä hoito on väsyneiden jalkojen pelastus.

Kämp Spa pedikyyrihoito  alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen lyhennetään ja viilataan kynnet muotoon, siistitään kynsinauhat ja poistetaan kovettumat. Hoito päättyy  hoitovoiteen levittämiseen.   Hoitoon voidaan halutessasi lisätä lakkaus (10 min  12€).

.

SHELLAC PEDIKYYRI

80 min 149€

Shellac - pedikyyrihoito alkaa rentouttavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä ja kuorinnalla,  jonka jälkeen lyhennetään ja viilataan kynnet muotoon, siistitään kynsinauhat ja poistetaan kovettumat. Kynnet lakataan valitsemallasi CND™ SHELLAC™ valokovetteisella kestolakalla. Lopuksi kynsiä kosteuttava CND™ Solar Oil™ hoitoöljy ja kosteuttava hoitovoide hierotaan jalkoihin.

SHELLAC MANIKYYRI

50 min 89 €

Shellac manikyyrihoidossa kynnet  viilataan muotoon ja kynsinauhat siistitään. Kynnet lakataan valitsemallasi  CND™ SHELLAC™ valokovetteisella lakalla.  Lopuksi  kynsiä  kosteuttava CND™ Solar Oil™ hoitoöljy  ja kosteuttava hoitovoide levitetään käsiin. 

SHELLAC KESTOLAKAN POISTO

20 min 39 € ( combined with pedicure/manicure 20 €)

Vanha Shellac kestolakka poistetaan turvallisesti kynsiä vahingoittamatta. Kynnet viilataan muotoon ja kynsinauhat siistitään. Lisäksi kynsille levitetään    CND™ Solar Oil™ hoitoöljy sekä kosteusvoide.


Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.