Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

Kasvohoidot

Kämp Spassa kaikki kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Hoitajamme auttavat sinua valitsemaan oikeanlaiset kothoitotuotteet, jotta saat hoidostasi parhaan mahdollisen tuloksen.

Span saunaosaston lämmitetyt lepodivaanit  ja kauniit saunatilat  - Eucalyptuksen tuoksuinen italialainen grotto höyrysauna, turkkilainen hammam ja perinteinen suomalainen  sauna - ovat käytössäsi sekä ennen että jälkeen hoitojen. Tänne voit tilata haluamiasi juomia aina tuoremehusta samppanjaan.

ESPA kasvohoidot

Jokainen ESPA kasvohoito alkaa Skin Vision ihoanalyysilla, joka kertoo ihosi tarpeet paljon paremmin kun paljas silmä. Kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Lue lisää

A-vitamiini kasvohoidot

A-vitamiinihoito on ihon todellinen vitamiinipommi. Se ovat täynnä ihoa ravitsevia vitamiinejä ja antioksidantteja, jotka ovat välttämättömiä terveen, kauniin ja nuorekkaan ihon ylläpitäjänä.

Lue lisää

DMK Skin Revision™ -hoidot

Kun ihosi kaipaa erityisen tehokasta ja syvää hoitoa, DMK Skin Revision™ -konsepti on Danné Montague-Kingn perustama sarja, joka tarjoaa ainutlaatuisia kasvohoitoja mm. ihon vahvistamiseen

Lue lisää

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorintahoidot kirkastavat ja puhdistavat ihoa silminnähden. Ne ovat ihanteellisia hoitoja muiden hoitojen rinnalla tai yksinään.

Lue lisää

Dermapen mikroneulaus

Dermapen –hoidot ovat edistyksellisiä hoitoja, jotka kirkastavat ihoa ja aktivoivat kollageenin uudistumista ja muodostumista ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. 

Lue lisää

Ripset & kulmat

Ripsien kestotaivutuksella saat ripsistäsi luonnollisen kauniisti taivutetut ripset. Ripsien kestovärit tehdään samalla. Kesto 6-8 viikkoa.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta