Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

ESPA Kasvohoidot

Anna eletyn elämän näkyä, mutta pidä ikäsi kauniina salaisuutena.

Kansainvälisesti arvostetut ja asiakkaiden rakastamat ESPA-kasvohoidot tunnetaan tehokkuudestaan. Hoidot auttavat estämään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä sekä tuovat lisää elinvoimaa ja kirkkautta kasvoillesi.

ESPA-kasvohoitoihin kuuluu: Konsultaatio, SkinVision™-ihoanalyysi, puhdistus, kuorinta, kasvohieronta sekä omalle ihotyypille valittu hoitoseerumi. Säteilevän ja hyväkuntoisen ihon ylläpitämiseen suosittelemme kasvohoitoa kerran kuussa.

ADVANCED SKIN RADIANCE FACIAL

80 min 159€

Kirkastava ja ihon elinvoimaa lisäävä hoito.

Saat välittömästi kirkkaamman ja elinvoimaisemman ihon tällä tehokkaalla  kasvohoidolla, joka palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun. Hoidossa käytettävät kasviperäiset naamiot virkistävät sameaa ja väsynyttä ihoa. Ruusukvartsikristalleilla tehtävä kiinteyttävä kasvohieronta viilentää ja parantaa ihon sävyä. Hoidon jälkeen iho on säteilevämpi ja nuorekkaampi.

LIFT & FIRM FACIAL

80 min 159€

Tämä ESPAn SuperActive -kasvohoito kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ihoa välittömästi. Hoito kiihdyttää solujen uudistumista, jolloin vaikutukset ovat pitkäkestoisia.

Lift & Firm-kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä hierontatekniikoita stimuloimaan kollageenin tuotantoa sekä taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Tulokset näkyvät välittömästi. Iho on silminnähden sileämpi, kiinteämpi ja sen sävy on tasaisempi. Kasvohoito personoidaan oman ihotyyppisi mukaisesti.

OPTIMAL SKIN PROFACIAL

50 min 129€

Paljasta luonnollinen kauneutesi tällä tehokkaasti kosteuttavalla ja elvyttävällä kasvohoidolla.

Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä sekä suojaa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Hoidossa käytetään ESPA Optimal Skin -sarjan tuotteita, jotka  tasapainottavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.   

Hoitokokonaisuuteen kuuluu: syväpuhdistus, SkinVision™-ihoanalyysi, tarvittaessa kasvojen höyrytys sekä mekaaninen puhdistus, kasvonaamio, ESPAn kasvo- ja silmänympärysihon hieronta, käsien ja käsivarsien kuorinta ja tehohoito.

ESPA PERSONALISED FACIAL

50 min 115€

Puhtautta, pehmeyttä ja personoitua ihonhoitoa.

Tähän hoitoon voit tulla, vaikka et olisi täysin varma siitä, mitä ihosi juuri tällä hetkellä kaipaa. Hoitohenkilökuntamme valitsee ihotyypillesi parhaiten sopivan hoitokokonaisuuden.

Vaihtoehtoiset hoidot:

  • KIRKASTAVA – Välittömästi kirkkaampi ja hehkuvampi iho
  • KOSTEUTTAVA – Janoisen ihon pelastaja. Pehmeä, syväkosteutettu ja nuorekas iho.
  • PUHDISTAVA – Rauhoittava ja tasapainottava hoito tukkoiselle iholle.

Hoitokokonaisuuteen kuuluu: syväpuhdistus, SkinVision™ -ihoanalyysi, tarvittaessa kasvojen höyrytys sekä mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, omalle ihotyypille valittu kasvonaamio ja päänahan hieronta.

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS JA KULMIEN MUOTOILU

30 min 46€

(kasvohoidon yhteydessä 25€)

RIPSIEN VÄRJÄYS TAI KULMIEN MUOTOILU

15 €

Vain kasvohoidon yhteydessä

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

60 min 85€

Ripsien kestotaivutuskäsittely saa ripset pysymään luonnollisen kauniin taipuisina n. 8 viikkoa.
Ripsien kestovärjäys tehdään samalla.

Kesto 6–8 viikkoa.

DMK Skin Revision™ -Kasvohoidot

DMK Skin Revision™-konsepti perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen. 

DMK Skin Revision™-hoidot  soveltuvat eri ihotyypeille. Hoidot räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla.

DMK ENZYME THERAPY

90 min 160€

DMK Enzyme Threapy palauttaa ihon kohti sen luonnollista tilaa.

Danné Montaque Kingin tehokasta entsyymihoitoa voisi kutsua veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi. DMK Skin Revision™-entsyymihoito kiinteyttää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vahvistaa kollageenin tuotantoa. Se kohottaa kasvojenpiirteitä ja kiinteyttää pintaryppyjä, mutta toimii erinomaisesti myös mustapäiden, aknen ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoitamiseen.

(Hinta sisältää ensimmäisen DMK Enzyme Therapy -hoitokerran sisältäen konsultaation 120 min)

DMK SKIN NUTRITION TREATMENT

50 min 139€

Kosteuttava, suojaava ja elvyttävä kasvohoito, joka sopii myös DMK:n ensihoidoksi tai nuorelle iholle. 

DMK Skin Nutrition -hoidot hyödyntävät ainutlaatuista DMK Transepidermal Delivery System -teknologiaa, jolla aktiiviset ainesosat saadaan imeytettyä syvemmälle ihoon.

DMK Nutrition treatment -hoitoihin kuuluvat: puhdistus, kuorinta,  tehoaineiden imeytys ja kasvohieronta, jolla aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon.

DMK INSTANT LIFT

1 h 45 min 179€

Todellinen tuhkimohoito niihin hetkiin, kun haluat tehdä vaikutuksen.

DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding -naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa heti. Koska se tuottaa välittömiä tuloksia, monet tahtovat hoidon esimerkiksi juhlapäivän alla. Transepidermaalisesti, eli ihon läpi imeytettävät viimeistelytuotteet lukitsevat ravintoaineet iholle, mikä vahvistaa ihon optimaalista toimintaa. 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta