ESPA-kasvohoidot

Anna eletyn elämän näkyä, mutta pidä ikäsi kauniina salaisuutena.

Kansainvälisesti arvostetut ja asiakkaiden rakastamat ESPA-kasvohoidot tunnetaan tehokkuudestaan. Hoidot auttavat estämään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä sekä tuovat lisää elinvoimaa ja kirkkautta kasvoillesi.


ESPA PERSONALISED FACIAL

50 min 129€

ESPA Personalised Facial on ihosi tarpeisiin räätälöity, välittömiä tuloksia tuottava kasvohoito, joka puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoasi tehokkaasti. Tehokkaat Tri-Active™ -hoitotuotteet vaikuttavat ihollasi samalla kun erittäin laadukkaat eteeriset öljyt rentouttavat mieltäsi. Hoidon jälkeen tunnet itsesi seesteiseksi, ja ihosi näyttää selkeältä, kirkkaalta sekä luonnollisen kauniilta.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, ihon syväpuhdistus, kasvohieronta, omalle ihotyypille valittu kasvonaamio sekä päänahan hieronta.

ESPA ACTIVE NUTRIENTS GLOW FACIAL

50 min 139 €

Tämä elävöittävä hoito hyödyntää ESPA:n holistista hoitonäkökulmaa ja palauttaa ihosi säihkeen. Hoito ravitsee ihoasi ja mieltäsi saaden kasvosi hehkumaan elinvoimaisina. Ihonväri kirkastuu ja ilme virkistyy, kun Gua Sha -hieronta stimuloi lymfa- ja verenkiertojärjestelmää sekä tehostaa ravintoaineiden imeytymistä. Hoito keskittyy päänahkaan, kasvoihin, niskaan ja dekolteehen. Mielesi ja kehosi rentoutuvat hoidon vaikutuksesta ja ihosi tuntuu uudistuneelta samalla, kun kasvosi saavat upean sisältä päin säteilevän loisteen.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, puhdistus ja kuorinta käyttäen Foreo-harjaa, höyrytys, Gua Sha -kasvohieronta, naamiot sekä käsien ja käsivarsien Gua Sha -hieronta

ESPA OPTIMAL SKIN HEALTH FACIAL

50 min 139€

Palauta ihosi luonnollinen kauneus, tasapaino ja kirkkaus tällä älykkäällä kasvohoidolla, jossa luonnon tehokkaimmat vaikuttavat aineet ja hieronta yhdistyvät vaikuttavalla tavalla. Ihosi muuttuu välittömästi sileäksi, ravituksi ja terveyttä hehkuvaksi.

Hoitoon sisältyy: SkinVisionTM -ihoanalyysi, kolmoispuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio sekä käsien ja käsivarsien kuorinta ja hieronta.

ESPA NATURAL FACE LIFT

80 min 169€

Paljasta kimmoisa, terveen näkoinen ja nuorekas ihosi tällä ylellisellä kasvohoidolla.

Japanilaisesta Kobido-hieronnasta inspiraationsa saaneet tehokkaat hierontatekniikat yhdessä stimuloivien jaderullien kanssa tuovat välittömiä tuloksia. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, elinvoimaisempi ja kauniisti säteilevä. Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kaksoispuhdistus, japanilaistyylinen Kobido-kasvohieronta, stimuloivat jaderullat, kiinteyttävä naamio sekä päänahan hieronta

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kaksoispuhdistus, japanilaistyylinen Kobido-kasvohieronta, stimuloivat jaderullat, kiinteyttävä naamio sekä päänahan hieronta

ESPA INSTANT RADIANCE FACIAL

80 min 169€

Kirkastava intensiivihoito palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun. Innovatiiviset hoitotuotteet auttavat ihoasi muuntumaan elinvoimaiseksi ja hehkuvaksi ja luonnollinen säteilysi palaa.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kolmoispuhdistus, kuorinta, kirkastava naamio, ruusukvartsihieronta, kiinteyttävä ja tasoittava naamio, päänahan hieronta.

ESPA EYE LIFT

25 min 79 € (yhdistettynä hoitoon 59 €)

Sileyttä, kiinteyttä ja kosteutta tällä elvyttävällä silmänympäryshoidolla. Hoito sisältää silmänympäryksille kohdistetun kiinteyttävän hieronnan. Hoito rentouttaa mieltäsi samalla tasoittaen pieniä ikääntymisen merkkejä, raviten herkkää silmänympärysalueen ihoa ja häivyttäen turvotusta ja tummia silmänalusia.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi silmänympärysalueelle, koko kasvojen puhdistus ja kuorinta, silmänympärysalueen hieronta ja kiinteyttävä naamio.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA KULMIEN MUOTOILU

30 min 59€

(kasvohoidon yhteydessä 39€)

DMK Skin Revision™ -kasvohoidot

DMK Skin Revision™-ihonhoitokonsepti perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen.

DMK tarjoaa iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen.

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN-konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle.Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

POISTO-kuolleen solukon jamuiden ongelmienpoistaminen ihon pinnalta
JÄLLEENRAKENNUS-ihon toimintojen optimointi
SUOJAUS-iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta
YLLÄPITO-ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare-kotihoitotuotteilla

DMK SKIN NUTRITION TREATMENT

50 min 149€

Kosteuttava, suojaava ja elvyttävä kasvohoito.

DMK Skin Nutrition -hoidot hyödyntävät ainutlaatuista DMK Transepidermal Delivery System -teknologiaa, jolla aktiiviset ainesosat saadaan imeytettyä syvemmälle ihoon.

DMK Nutrition treatment -hoitoihin kuuluvat: puhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys ja kasvohieronta, jolla aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon.

DMK ENZYME THERAPY

90 min 179€

DMK Enzyme Therapy palauttaa ihon kohti sen luonnollista tilaa.

DMK entsyymiterapiahoitoa voisi kutsua veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi. DMK Skin Revision™-entsyymihoito kiinteyttää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vahvistaa kollageenin tuotantoa. Se kohottaa kasvojenpiirteitä ja kiinteyttää pintaryppyjä, mutta toimii erinomaisesti myös mustapäiden, aknen ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoitamiseen.

DMK CRYO PRO-X™ ENZYME THERAPY

1h 45 min 189 €

Tasapainoa ja kirkkautta kasvoille.

Cryo Pro-Xperustuu kryoterapiaan, joka tunnetaan myös kylmäterapiamenetelmänä. Hoitokäsittely poistaa kuolleet ihosolut samalla, kun alla olevat terveet ihosolut pysyvät suojassa. Hoito tasapainottaa ja kirkastaa ihon sävyä palauttaen ihon luonnollisen tasapainon.

Hoitomenetelmä sopii dermatiittiin, akneen, rosaceaan ja muihin tulehdustiloihin. Se on erinomainen myös hyperpigmentaation ja auringon aiheuttamien vaurioiden häivyttämiseen.

DMK INSTANT LIFT

1 h 45 min 189€

Todellinen tuhkimohoito niihin hetkiin, kun haluat tehdä vaikutuksen.

DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding -naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa heti. Koska se tuottaa välittömiä tuloksia, monet tahtovat hoidon esimerkiksi juhlapäivän alla. Transepidermaalisesti, eli ihon läpi imeytettävät viimeistelytuotteet lukitsevat ravintoaineet iholle, mikä vahvistaa ihon optimaalista toimintaa.

Hoitoa suositellaan DMK Entsyymiterapian jatkohoidoksi.

ENVIRON® -kasvohoidot

Iho altistuu päivittäin UV-säteilylle, ilmansaasteille ja muille vapaille radikaaleille, jolloin se
menettää sille tärkeitä suojavitamiineja: A-vitamiinia ja antioksidantteja. Tämän
seurauksena iho menettää kimmoisuutensa, ohenee ja rypistyy ennenaikaisesti.


Environ®-hoitojen pääosassa ovat A- ja C-vitamiinit sekä peptidit, joiden on tieteellisesti
todistettu edistävän kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan ihon
kosteutta saaden ihon näyttämään terveeltä ja nuorekkaalta. Myös tärkeimmät
antioksidantit, E-vitamiini ja beetakaroteeni, kuuluvat päivittäiseen ihonhoitoon
suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä.


Environ®-hoidon kohteet:
- aurinkovaurioinen, veltostunut, ohentunut iho
- rypyt, juonteet, arvet
- pigmenttiläiskät, couperosa
- akne, rosacea
- terveen ihon ylläpito
Säännöllinen kotihoito Environ®-A-vitamiinituotteilla auttaa saavuttamaan parhaat tulokset hoitolahoidoista.ENVIRON® VITA A-BOOST

50 min 139€

Kosteuttaa, tasapainottaa, suojaa

Terveempi ja kuulaampi iho yhdistelmällä A-vitamiinia ja antioksidantteja. Tämä hoito auttaa saavuttamaan ihon kosteustasapainon, rauhoittamaan ja elävöittämään ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihon tiloille.

Hoito sisältää: Ihoanalyysin, kuorinnan, vitamiiniseerumin, kosteuttavan merilevänaamion ja hieronnan A-vitamiiniöljyllä

ENVIRON® VITA C-BOOST

50 min 139€

Kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä

Ennen hoitoa sekoitettava C-vitamiiniseerumi takaa ihollesi C-vitamiinin tuoreimmillaan.
Loistava hoito pigmenttiläiskille, ohuelle ja hienoryppyiselle iholle.

Huom. Hoito ei sovi salisyylihappo- eli aspiriiniallergisille, herkälle tai akneiholle.

Hoito sisältää puhdistuksen, C-vitamiiniseerumin, kosteuttavan naamion ja hieronnan vitamiiniöljyllä.

ENVIRON® COOL PEEL A

60 min 159€

Kosteuttaa, hoitaa, uudistaa

Turvallinen ja tehokas geelikuorinta kirkastaa ja tasoittaa epätasaista ihonväriä, kosteuttaa ja palauttaa iholle terveen kuulauden. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihon tiloille

Hoito sisältää: Ihoanalyysin, räätälöidyn kuorinnan ihon tilan mukaan, kosteuttavan merilevänaamion ja hieronnan A-vitamiiniöljyllä


Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.