Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

ESPA -Kasvohoidot

Anna eletyn elämän näkyä, mutta pidä ikäsi kauniina salaisuutena.

Kansainvälisesti arvostetut ja asiakkaiden rakastamat ESPA-kasvohoidot tunnetaan tehokkuudestaan. Hoidot auttavat estämään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä sekä tuovat lisää elinvoimaa ja kirkkautta kasvoillesi.

ESPA-kasvohoitoihin sisältyy: Konsultaatio, SkinVision™-ihoanalyysi, puhdistus, kuorinta, kasvohieronta sekä omalle ihotyypille valittu hoitoseerumi. Säteilevän ja hyväkuntoisen ihon ylläpitämiseen suosittelemme kasvohoitoa kerran kuussa.

ESPA INSTANT RADIANCE FACIAL

80 min 159€

Kirkastava intensiivihoito palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun. Innovatiiviset hoitotuotteet auttavat ihoasi muuntumaan elinvoimaiseksi ja hehkuvaksi ja luonnollinen säteilysi palaa.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kolmoispuhdistus, kuorinta, Skin Radiance Mask, ruusukvartsihieronta, kiinteyttävä ja tasoittava naamio, päänahan hieronta.

ESPA NATURAL FACE LIFT

80 min 159€

Paljasta kimmoisa, terveen näkoinen ja nuorekas ihosi tällä ylellisellä kasvohoidolla.

Japanilaisesta Kobido-hieronnasta inspiraationsa saaneet tehokkaat hierontatekniikat yhdessä stimuloivien jaderullien kanssa tuovat välittömiä tuloksia. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, elinvoimaisempi ja kauniisti säteilevä. Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kaksoispuhdistus, japanilaistyylinen Kobido-kasvohieronta, stimuloivat jaderullat, kiinteyttävä naamio sekä päänahan hieronta

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, kaksoispuhdistus, japanilaistyylinen Kobido-kasvohieronta, stimuloivat jaderullat, kiinteyttävä naamio sekä päänahan hieronta

ESPA OPTIMAL SKIN HEALTH FACIAL

50 min 129€

Palauta ihosi luonnollinen kauneus, tasapaino ja kirkkaus tällä älykkäällä kasvohoidolla, jossa luonnon tehokkaimmat vaikuttavat aineet ja hieronta yhdistyvät vaikuttavalla tavalla. Ihosi muuttuu välittömästi sileäksi, ravituksi ja terveyttä hehkuvaksi.  

Hoitoon sisältyy: SkinVisionTM -ihoanalyysi, kolmoispuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio sekä käsien ja käsivarsien kuorinta ja hieronta.

ESPA PERSONALISED FACIAL

50 min 119€

ESPA Personalised Facial on ihosi tarpeisiin räätälöity, välittömiä tuloksia tuottava kasvohoito, joka puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoasi tehokkaasti. Tehokkaat Tri-Active™ -hoitotuotteet vaikuttavat ihollasi samalla kun erittäin laadukkaat eteeriset öljyt rentouttavat mieltäsi. Hoidon jälkeen tunnet itsesi seesteiseksi, ja ihosi näyttää selkeältä, kirkkaalta sekä luonnollisen kauniilta.

Hoitoon sisältyy: SkinVision™ -ihoanalyysi, ihon syväpuhdistus, kasvohieronta, omalle ihotyypille valittu kasvonaamio sekä päänahan hieronta.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA KULMIEN MUOTOILU

30 min 49€

(kasvohoidon yhteydessä 29€)

DMK Skin Revision™ -Kasvohoidot

DMK Skin Revision™-konsepti perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen. 

DMK Skin Revision™-hoidot  soveltuvat eri ihotyypeille. Hoidot räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla.

DMK ENZYME THERAPY

90 min 169€

DMK Enzyme Threapy palauttaa ihon kohti sen luonnollista tilaa.

Danné Montaque Kingin tehokasta entsyymihoitoa voisi kutsua veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi. DMK Skin Revision™-entsyymihoito kiinteyttää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vahvistaa kollageenin tuotantoa. Se kohottaa kasvojenpiirteitä ja kiinteyttää pintaryppyjä, mutta toimii erinomaisesti myös mustapäiden, aknen ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoitamiseen.

DMK SKIN NUTRITION TREATMENT

50 min 139€

Kosteuttava, suojaava ja elvyttävä kasvohoito, joka sopii myös DMK:n ensihoidoksi tai nuorelle iholle. 

DMK Skin Nutrition -hoidot hyödyntävät ainutlaatuista DMK Transepidermal Delivery System -teknologiaa, jolla aktiiviset ainesosat saadaan imeytettyä syvemmälle ihoon.

DMK Nutrition treatment -hoitoihin kuuluvat: puhdistus, kuorinta,  tehoaineiden imeytys ja kasvohieronta, jolla aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon.

DMK INSTANT LIFT

1 h 45 min 179€

Todellinen tuhkimohoito niihin hetkiin, kun haluat tehdä vaikutuksen.

DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding -naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa heti. Koska se tuottaa välittömiä tuloksia, monet tahtovat hoidon esimerkiksi juhlapäivän alla. Transepidermaalisesti, eli ihon läpi imeytettävät viimeistelytuotteet lukitsevat ravintoaineet iholle, mikä vahvistaa ihon optimaalista toimintaa. 

ENVIRON® -Kasvohoidot

ENVIRON® -ihonhoitosarjan on kehittänyt plastiikkakirurgi ja hoidot perustuvat vitamiineihin, antioksidanteihin ja peptideihin.  

A-vitamiini on ihonhoidon välttämätön ainesosa ja ainutlaatuinen Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM™ auttaa ihoa tottumaan portaittain voimistuviin A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksiin minimoiden mahdollisia ihoreaktioita. Kotihoito A-vitamiinituotteilla tehostaa hoitolassa tehtävien hoitojen tuloksia.ENVIRON® VITA A-BOOST

50 min 129€

Ihon toimintoja stimuloiva A-vitamiini- ja antioksidanttikok­taili kosteuttaa ja antaa iholle sen tarvitsemat välttämättömät vi­tamiinit. Sopii erityisesti kuival­le, UV-vaurioiselle ja rasittuneelle iholle, mutta myös normaalin ja terveen ihon ylläpitoon kaikille.

Hoito sisältää: puhdistuksen, hoi­tavan vitamiinigeelin, kosteutta­van merilevänaamion ja hieron­nan vitamiiniöljyllä.  

ENVIRON® VITA C-BOOST

50 min 129€

Ihoa kirkastava ja energiaa antava C-vitamiinihoito on suunniteltu erityisesti karhealle ja pigmentoituneelle iholle. C-vitamiini kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa epätasaista ihonväriä. 

Huom. Hoito ei sovi salisyylihappo- eli aspiriiniallergisille, herkälle tai akneiholle.
Hoito sisältää puhdistuksen, C-vitamiiniseerumin, kosteuttavan naamion ja hieronnan vitamiiniöljyllä.

ENVIRON® COOL PEEL A

60 min 149€

Syväpuhdistava ja heleyttävä A-vitamiinihoito UV-vaurioiselle, kuivalle tai tukkeutuneelle iholle. Kevyt kemiallinen kuorinta AHA-hapoilla kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tehos¬taa vitamiinien imeytymitä. 

Hoito sisältää: puhdistuksen, AHA-happonaamion, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan¬merilevänaamion ja hieronnan vitamiiniöljyllä.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.