Kämp Spa Signature - hemmottelevat yhdistelmähoidot

Kämp Span Signature -hoidot ovat ESPAn erityisesti Kämp Spata varten kehittämiä hoitokokonaisuuksia, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä, pitkäkestoisia vaikutuksia ja luonnonmukaista luksusta. Jokainen hoito räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kämp Spa Time

1h 50 min 220 €

Rentoudu, virkisty ja uudistu juuri sinun toivomustesi mukaan räätälöidyssä hoitokokonaisuudessa. Antaudu osaavien ammattilaistemme käsiin ja anna heidän hemmotella ihoasi, vartaloasi ja mieltäsi. Ammattitaitoinen hoitajamme valitsee kanssasi juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.

Valitse kaksi ESPA-hoitoa seuraavista: hieronta, henkilökohtaisesti räätälöity kasvohoito, suola- ja öljykuorinta.

HELSINKI HARMONY

1h 50 min 209 €

Tunne kuinka kireät lihakset ja mieli sulavat pehmeän harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Kuivaharjaus ja kokovartalokuorinta valmistavat ihon vastaanottamaan lämpimät aromaterapeuttiset öljyt ja vulkaaniset kivet. Rentouttava kokovartalohieronta päättyy päänahan hierontaan sekä hellään venytykseen. Lopputuloksena totaalinen rentoutuminen ja silkinsileä iho.

Hoitokokonaisuuteen sisältyy: Koko vartalon kuivaharjauksen, kuorinnan, aromaterapiahieronnan kuumilla kivillä ja päänahan hieronnan.

NORTHERN LIGHTS

1h 50 min 209 €

Matkaa ajatuksissasi keskelle pohjoista luontoa, hengitä keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja inspiroidu revontulien väreistä.

Tämä virkistävä hoito tuo energiaa elämään. Se alkaa kokovartalohieronnalla, jossa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä. Kokonaisuuteen kuuluu ESPA räätälöity -kasvohoito.

Hoitokokonaisuuteen sisältyy: Koko vartalon aromahieronta ja ESPA räätälöity -kasvohoito

ESPA ICONIC BACK, FACE AND SCALP TREATMENT

80 min 179 €


ESPA-hoitolasarjan tunnetuin hoito, joka saa ihosi hehkumaan, jännityksesi sulamaan sekä mielesi palautumaan.

Hoitoon sisältyy tarpeisiisi kohdennetut hierontatekniikat,laadukkaat aromaterapeuttiset öljyt sekä ihosi mukainen räätälöity kasvohoito.Tämä yhdistelmä saa sinut näyttämään ja tuntemaan olosi parhaimmalta – virkistyneeltä, rentoutuneelta ja säteilevältä.

Hoitoon sisältyy: selän kuorinta, selän kuumakivihieronta, päänahan hieronta, omalle ihotyypille sopiva kasvohoito


Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.