ESPA Mother to Be

Kun et malttaisi enää odottaa.

Tänä ainutlaatuisena aikana tulee muistaa keskittyä myös omaan hyvinvointiin. Nämä ESPA Mother To Be -hoidot ovat turvallisia ja helpottavat oloa raskauden aikana.

Huomaathan, että teemme hoitojamme vasta raskausviikolla 12+, emme aiemmin (Poikkeuksena jalkahoidot ja kasvohoidot). Raskausviikon 12 jälkeen hoidoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta!

MOTHER TO BE

80 min 169€

Täydellisen rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus koostuu rentouttavasta hieronnasta sekä räätälöidystä ESPA-kasvohoidosta. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja raskauden vaihe huomioiden ja hieronta kohdistuu alueille, jotka ovat alttiita stressille ja jännitystiloille raskauden aikana. Äiti voi halunsa mukaan valita joko pidemmän kasvohoidon tai pidemmän hieronnan.

LIGHTER LEGS

50 min 109€

Tämä ylellinen ESPA-jalkojen hierontahoito virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja.

Hoito sisältää virkistävän ja kosteuttavan kuorinnan sekä syvärentouttavan ja hoitavan jalkaterien ja alasäärien hieronnan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.