Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

ESPA Mother to Be

Kun et malttaisi enää odottaa.

Tänä ainutlaatuisena aikana tulee muistaa keskittyä myös omaan hyvinvointiin. Nämä ESPA Mother To Be -hoidot ovat turvallisia ja helpottavat oloa raskauden aikana. 

Huomaathan, että teemme hoitojamme vasta raskausviikolla 12+, emme aiemmin (Poikkeuksena jalkahoidot ja kasvohoidot). Raskausviikon 12 jälkeen hoidoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta!

MOTHER TO BE

80 min 159€

Täydellisen rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus koostuu rentouttavasta hieronnasta sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöidystä kasvohoidosta. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja raskauden vaihe huomioiden ja hieronta kohdistuu alueille, jotka ovat alttiita stressille ja jännitystiloille raskauden aikana. Äiti voi halunsa mukaan valita joko pidemmän kasvohoidon tai pidemmän hieronnan.

80 min 

LIGHTER LEGS

50 min 99€

Tämä ylellinen ESPA-jalkojen hierontahoito virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja.

Hoito sisältää   virkistävän ja kosteuttavan kuorinnan sekä syvärentouttavan ja hoitavan jalkaterien ja alasäärien hieronnan.


Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.