Kämp Club Wellness

Treenaa ja rentoudu Helsingin kattojen yllä

Kämp Club Wellness -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi  treenaat kovaa Kämp Span kuntosalilla ja rentoudut täydellisesti – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa ja hektisen arjen yläpuolella.

Tervetuloa mukaan!

Jäsenyys

Kämp Club  Wellness -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Lue lisää ja liity jäseneksi nyt.


TUTUSTU

Personal trainer -palvelut

Kämp Club -jäsenet ja Kämp Span asiakkaat voivat varata hyvinvointivalmentajiemme monipuolisia palveluita. Tavoitteisiin pääset parhaiten ammattilaisten avulla. Kämp Club Personal Trainer hyvinvointivalmentajiltamme  voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää - käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa!

TUTUSTU

Saunat ja rentoutuminen

Ylellinen sauna-alueemme kutsuu rauhoittumaan ja virittämään aistit oikeille taajuuksille – silloinkin, kun et ehdi tai jaksa treenata.

TUTUSTU

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.