Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

Kämp Club

Treenaa ja rentoudu Helsingin kattojen yllä

Kämp Club -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi  treenaat kovaa ja rentoudut täydellisesti – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa ja hektisen arjen yläpuolella.

Sinun ja vieraasi käytössä on lisäksi kaupungin upein lounge virvokkeineen, ja klubilaisille kuuluvat edut varmistavat, että arkeesi mahtuu sopiva annos juhlaa säännöllisin väliajoin. 

Tervetuloa mukaan!

Fitness & personal programme
Hyvin varustellulla ja modernilla kuntosalillamme kuntoilet joko omassa rauhassa tai Personal trainerin opastuksella. Treenitavoitteet on helppo asettaa korkealle, kun salin näkymät avautuvat Helsingin kattojen yli. Valmentajamme tukee onnistumistasi laatimalla sinulle oman hyvinvointiohjelman, joka sisältää  henkilökohtaisen harjoitusohjelman sekä kaksi henkilökohtaista starttivalmennusta. 

Lisäksi  Kämp Club trainer on  kahdesti viikossa  kaikkien klubilaisten palveluksessa treenivinkkejä tai pieniä tekniikan viilauksia varten.  Kämp Club trainerilla on Host-tunteja varten aina takataskussaan "päivän treeni", jotta varmasti saat hien pintaan, vaikka oma treeniohjelmasi olisi unohtunut kotiin.

 Hostilta voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää -käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa.

 Kämp Club trainerilta saat tarvittaessa myös ruokavalion tukemaan henkilökohtaisia tavoitteitasi, lisäbuustia treeneihin, tai fysiikkavalmennusta oman lajisi vaatimuksiin.

Treenin jälkeen on aika rentoutua. Ylellisellä spa-osastollamme huollat sekä mieltäsi että kehoasi. Ja kun akut on ladattu, voit jatkaa suoraan muihin menoihin. Treenikengät voivat jäädä omaan lokeroosi, treenivaatteet taas pesupussissa meille pestäväksi.

Spa & wellness

Uudistetut, ylelliset spa-tilamme kutsuvat rauhoittumaan ja virittämään aistit oikeille taajuuksille – silloinkin, kun et ehdi tai jaksa treenata. Meillä voit saunoa joko perinteisessä suomalaisessa saunassa tai nauttia eukalyptus-höyrysaunan lempeistä löylyistä. Spa loungesta löydät virvokkeita, lehtiä ja pientä purtavaa

Kämp Upper Lounge

Kämp Upper Lounge on klubilaisten oma yksityinen olohuone, joka tarjoaa eksklusiiviset puitteet niin omille hetkille kuin businesstapaamisillekin. Tilassa on tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja monipuolinen lehtivalikoima. Kämp Upper Lounge on käytössäsi päivittäin klo 11–18, ja voit tuoda sinne mukanasi yhden vieraan. Muista myös klubilaisille torstaisin tarjoiltava wellness-aamiainen, jonka äärellä voit vaihtaa kuulumiset, verkostoitua ja käynnistää onnistuneen päivän täynnä virtaa ja hyvää energiaa.


Kuntosalijäsenyydet 2017

KÄMP CLUB MAXIMUM WELLNESS

- Pääsy kuntosalille ma–pe klo 7–21, la klo 10–20, su 10–18
- Personal trainerin rakentama hyvinvointiohjelma 
- Kämp Spa -alueen vapaa käyttö sen aukioloaikoina
- Oma henkilökohtainen lokero  
- Pyyhkeet, kylpytakki ja kylpytossut
- Treenivaatteiden viikoittainen Kämp-pesulapalvelu
- Kämp Upper Loungen käyttöoikeus sen aukioloaikoina klo 11–18 (avec)
- Wellness-aamiainen Kämp Upper Loungessa joka torstai
- Yksi ilmainen hotelliyö Deluxe-huoneessa
- Kaksi 50 minuutin hierontaa Kämp Spassa
- Mahdollisuus tuoda vieras kahdesti vuodessa kuntosalille ja Kämp Spahan

KÄMP CLUB DAYTIME WELLNESS 

- Pääsy kuntosalille arkisin klo 7–16, la 10 -20, su 10-18
- Personal trainerin rakentama hyvinvointiohjelma 
- Kämp Spa -alueen vapaa käyttö sen aukioloaikoina
- Oma henkilökohtainen lokero
- Pyyhkeet, kylpytakki ja kylpytossut
- Treenivaatteiden viikoittainen Kämp-pesulapalvelu
- Kämp Upper Loungen käyttöoikeus sen aukioloaikoina klo 11–18 (avec)
- Wellness-aamiainen Kämp Upper Loungessa joka torstai

Lisäksi etuja Kämp Spa tuotteista ja hoidoista, Kämp Brasserien ruoasta ja Kämp pesulapalvelusta.

Lisätietoja
 kuntosalijäsenyyksistä

Anne Vähäpassi, anne.vahapassi@kampspa.fi tai puh. 040 72 74 720 tai 

info@kampspa.fi tai puh. (09) 5761 1330

Jäsenmäärämme on rajoitettu, mutta otamme uusia jäseniä säännöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta