Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Kämp Club Wellness

Treenaa ja rentoudu Helsingin kattojen yllä

Kämp Club Wellness -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi  treenaat kovaa Kämp Span kuntosalilla ja rentoudut täydellisesti – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa ja hektisen arjen yläpuolella.

Sinun ja vieraasi käytössä on lisäksi kaupungin upein lounge virvokkeineen, ja klubilaisille kuuluvat edut varmistavat, että arkeesi mahtuu sopiva annos juhlaa säännöllisin väliajoin. 

Tervetuloa mukaan.

Jäsenyys

Kämp Club  Wellness -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Lue lisää ja liity jäseneksi nyt.


TUTUSTU

Fitness & personal programme

Hyvin varustellulla ja modernilla kuntosalillamme kuntoilet joko omassa rauhassa tai Personal trainerin opastuksella. Treenitavoitteet on helppo asettaa korkealle, kun salin näkymät avautuvat Helsingin kattojen yli.


TUTUSTU

Kämp Club Personal trainer

Kämp Club -jäsenet ja Kämp Span asiakkaat voivat varata hyvinvointivalmentajiemme monipuolisia palveluita. Tavoitteisiin pääset parhaiten ammattilaisten avulla. Kämp Club Wellness Conciergelta voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää - käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa!

TUTUSTU

Spa & wellness

Uudistetut, ylelliset spa-tilamme kutsuvat rauhoittumaan ja virittämään aistit oikeille taajuuksille – silloinkin, kun et ehdi tai jaksa treenata.TUTUSTU

Kämp Upper Lounge

Kämp Upper Lounge on klubilaisten oma yksityinen olohuone, joka tarjoaa eksklusiiviset puitteet niin omille hetkille kuin businesstapaamisillekin. Tilassa on tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja monipuolinen lehtivalikoima.


TUTUSTU

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.