Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

Kämp Club

Treenaa ja rentoudu Helsingin kattojen yllä


Kämp Club -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi  treenaat kovaa ja rentoudut täydellisesti – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa ja hektisen arjen yläpuolella.

Sinun ja vieraasi käytössä on lisäksi kaupungin upein lounge virvokkeineen, ja klubilaisille kuuluvat edut varmistavat, että arkeesi mahtuu sopiva annos juhlaa säännöllisin väliajoin. 

Tervetuloa mukaan!

Fitness & personal programme

Hyvin varustellulla ja modernilla kuntosalillamme kuntoilet joko omassa rauhassa tai Personal trainerin opastuksella. Treenitavoitteet on helppo asettaa korkealle, kun salin näkymät avautuvat Helsingin kattojen yli.


TUTUSTU

Spa & wellness

Uudistetut, ylelliset spa-tilamme kutsuvat rauhoittumaan ja virittämään aistit oikeille taajuuksille – silloinkin, kun et ehdi tai jaksa treenata.TUTUSTU

Kämp Upper Lounge

Kämp Upper Lounge on klubilaisten oma yksityinen olohuone, joka tarjoaa eksklusiiviset puitteet niin omille hetkille kuin businesstapaamisillekin. Tilassa on tarjolla virvokkeita, pientä purtavaa ja monipuolinen lehtivalikoima.


TUTUSTU

Kuntosalijäsenyydet 2017

  • Kämp Club Maximum Wellness
  • Kämp Club Daytime WellnessTUTUSTU

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta