Hieronnat ja vartalohoidot

Mitä ikinä kehosi kaipaakaan, meillä on siihen ratkaisu. Kämp Span hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.

Hieronnat ja vartalohoidot räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Huomaathan, että teemme hierontaa vasta raskausviikolla 12+. Raskausviikon 12 jälkeen hieronnoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta.

KÄMP SPA CLASSIC MASSAGE

50 min 119€ / 80 min 159€

Klassisiin tekniikoihin perustuva virkistävä hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti.

Hoitoon sisältyy: koko kehon hieronta hierontaöljyllä. Pidempi hieronta sisältää myös päänahan hieronnan.

AROMATHERAPY MASSAGE

50 min 119 € / 80 min 159 €

Rauhoita mielesi, vapaudu ylimääräisistä jännityksistä ja ravitse ihosi tällä kokonaisvaltaisella, erittäin palauttavalla hoidolla. Tarkoin valitut aromaterapeuttiset öljyt rentouttavat, puhdistavat tai antavat energiaa samalla kun hieronta lievittää lihasjännityksiä ja palauttaa sisäisen rauhasi.

Hoitoon sisältyy: kokovartalohieronta aromaterapeuttisilla öljyillä. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

MINDFUL MASSAGE

80 min 169 €

Unohda stressi palauttamalla kehosi ja mielesi nykyhetkeen tällä holistisella ja tasapainottavalla kokemuksella. Ainutlaatuinen hoito, jossa ohjattu hengitys ja visualisointi yhdistyvät terapeuttiseen hierontaan. Hoito lievittää fyysistä ja henkistä levottomuutta, rentouttaa mieltäsi sekä palauttaa positiivisen energiasi.

Hoitoon sisältyy: hengitysharjoitus ja visualisointi, jalkojen metamorfisiin alueisiin kohdentuva hieronta, kokovartalohieronta sekä päänahan hieronta lämpimillä ruusukvartsikristalleilla

DE - STRESS MASSAGE

50 min 129€

Stressihieronta on sekä tehokas syväkäsittely että ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä. Syvästi rentouttava selän, hartioiden ja päänahan hieronta on täydellinen keino sulattaa jännitys sekä kehosta että mielestä. Käsittely sopii ihanteellisesti kaikille stressistä, niskan jännitystiloista, kiireestä ja univajeesta kärsiville.

Hoitoon sisältyy: selän, hartioiden ja päänahan hieronta kuumilla kivillä tai ilman.

DEEP MUSCLE MASSAGE

80 min 169 €

Palauta kehoosi hyvä olo, liikkuvuus ja rentous tällä tehokkalla hieronnalla. Aktiiviset venytykset, erityiset hierontatekniikat sekä aromaterapeuttiset hierontaöljyt lievittävät niskan, hartioiden ja selän jännityksiä välittömästi ja vaikutus kestää pitkään. Lihaskipu vähenee ja tunnet olosi vahvemmaksi ja energiseksi.

Hoitoon sisältyy: hieronta kuumilla kivillä tai ilman, toivomiisi alueisiin keskittyen.

HOT STONE MASSAGE

50 min 129 € / 80 min 169 €

Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännitystä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa samalla kun aromaterapeuttiset eteeriset öljyt lievittävät stressiä, kohottavat mielialaa ja saavat sinut tuntemaan itsesi virkistyneeksi.

Hoitoon sisältyy: koko vartalon kuumakivihieronta. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

BALINESE MASSAGE

50 min 129€ / 80 min 169€

Syvärentouttava ja hemmotteleva kokovartalohieronta kuljettaa mielen ja vartalon suoraan paratiisisaarelle. Lämpimät aromaterapeuttiset öljyt hierotaan ihoon pitkin, hitain ja venyttävin liikkein.

Hoitoon sisältyy: koko vartalon aromaterapeuttinen hieronta. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

SALT & OIL SCRUB

25 min 79€ (combined with a massage or a body treatment +59€)

Vartalon suolakuorinta. Eteeriset öljyt ja suola kuorivat, puhdistavat ja pehmentävät vartalon ihoa tehokkaasti. Suolakuorinnan jälkeen iho näyttää hehkeämmältä ja kirkkaammalta. Erinomainen hoito yksinään tai ennen hierontaa.

(vartalohoidon tai hieronnan lisänä +59€)

Hoitoon sisältyy: ihon kuivaharjaus, kokovartalokuorinta öljy&suolakuorintatuotteella

BRUSH & POLISH

25 min 79€ (combined with a massage or a body treatment +59€)

Ihoa virkistävä ja elvyttävä kokovartalokuorinta. Puhtaista luonnon ainesosista koostuva kuorinta vie mukanaan sameuden ja tuo tullessaan pehmeän, kosteutetun ja hehkuvan ihon. Hoito voidaan toteuttaa yksinään, mutta se on myös ihanteellinen tapa valmistaa ihoa muita vartalohoitoja varten.

Hoitoon sisältyy: ihon kuivaharjaus, kokovartalokuorinta kuorintatuotteella

(vartalohoidon tai hieronnan lisänä +59€)

Body Wrap

50 min 139€

Hemmottele itseäsi tällä yksilöllisellä vartalohoidolla, joka syväpuhdistaa ja ravitsee vartalon ihoa. Hoidossa käytetään luonnollisesti myrkkyjä ja epäpuhtauksia poistavaa merilevää tai ravitsevaa mutaa. Käärehoito saa vartalon ihosi hehkumaan kauniisti, samalla kun päänahan hieronta palauttaa mielenrauhan.

Hoitoon sisältyy: vartalon kuivaharjaus, kuorinta, valintasi mukaan levä- tai mutakääre ja päänahan hieronta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.