Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Hieronnat ja vartalohoidot

Mitä ikinä kehosi kaipaakaan, meillä on siihen ratkaisu. Kämp Span hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.

Hieronnat ja vartalohoidot räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Huomaathan, että teemme hierontaa vasta raskausviikolla 12+. Raskausviikon 12 jälkeen hieronnoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta!

AROMATHERAPY MASSAGE

50 min 109 € / 80 min 149 €

Rauhoita mielesi, vapaudu ylimääräisistä jännityksistä ja ravitse ihosi tällä kokonaisvaltaisella, erittäin palauttavalla hoidolla. Tarkoin valitut aromaterapeuttiset öljyt rentouttavat, puhdistavat tai antavat energiaa samalla kun hieronta lievittää lihasjännityksiä ja palauttaa sisäisen rauhasi.

Hoitoon sisältyy: kokovartalohieronta aromaterapeuttisilla öljyillä. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

KÄMP SPA CLASSIC MASSAGE

50 min 109€ / 80 min 149€

Klassisiin tekniikoihin perustuva virkistävä hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti.

Hoitoon sisältyy: koko kehon hieronta hierontaöljyllä. Pidempi hieronta sisältää myös päänahan hieronnan. 50 min / 80 min 

DE - STRESS MASSAGE

50 min 119€

Stressihieronta on sekä tehokas syväkäsittely että ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä. Syvästi rentouttava selän, hartioiden ja päänahan hieronta on täydellinen keino sulattaa jännitys sekä kehosta että mielestä. Käsittely sopii ihanteellisesti kaikille stressistä, niskan jännitystiloista, kiireestä ja univajeesta kärsiville.

Hoitoon sisältyy: selän, hartioiden ja päänahan hieronta kuumilla kivillä tai ilman.

HOT STONE MASSAGE

50 min 119 € / 80 min 159 €

Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännitystä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa samalla kun aromaterapeuttiset eteeriset öljyt lievittävät stressiä, kohottavat mielialaa ja saavat sinut tuntemaan itsesi virkistyneeksi.

Hoitoon sisältyy: koko vartalon kuumakivihieronta. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

BALINESE MASSAGE

50 min 119€ / 80 min 159€

Syvärentouttava ja hemmotteleva kokovartalohieronta kuljettaa mielen ja vartalon suoraan paratiisisaarelle. Lämpimät aromaterapeuttiset öljyt hierotaan ihoon pitkin, hitain ja venyttävin liikkein.

Hoitoon sisältyy: koko vartalon aromaterapeuttinen hieronta. Pidempi käsittely sisältää myös päänahan hieronnan.

DEEP MUSCLE MASSAGE

80 min 159 €

Palauta  kehoosi hyvä olo, liikkuvuus ja rentous tällä tehokkalla hieronnalla. Aktiiviset venytykset, erityiset hierontatekniikat sekä aromaterapeuttiset hierontaöljyt lievittävät niskan, hartioiden ja selän jännityksiä välittömästi ja vaikutus kestää pitkään. Lihaskipu vähenee ja tunnet olosi vahvemmaksi ja energiseksi.

 Hoitoon sisältyy: hieronta kuumilla kivillä tai ilman,  toivomiisi alueisiin keskittyen.

SALT & OIL SCRUB

25 min 69€ (as add on to body massage 49€)

Vartalon suolakuortinta. Eteeriset öljyt ja suola kuorivat, puhdistavat ja pehmentävät vartalon ihoa tehokkaasti. Suolakuorinnan jälkeen iho näyttää hehkeämmältä ja kirkkaammalta.  Erinomainen hoito yksinään tai ennen hierontaa.
(vartalohieronnan lisänä vain 49€)

HIP AND THIGH TONER - KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO

50 min 129 €

Siloita lantion, reisien ja jalkojen ulkonäköä näkyvästi tällä erittäin tuloksekkaalla hoidolla. Hoitotuotteiden aktiiviset aineet ja kohdennettu hieronta vähentävät selluliittia ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa tehokkaasti. Hoidon jälkeen ihosi tuntuu sileältä, joustavalta ja jäntevältä.

Hoitoon sisältyy: ihon kuivaharjaus, suola- ja öljykuorinta, nesteitä ja turvotusta poistava detox-hieronta, vatsan alueen hieronta, kosteusvoide.  Suositellaan sarjahoitona.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.