Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Hieronnat ja vartalohoidot

Mitä ikinä kehosi kaipaakaan, meillä on siihen ratkaisu. Kämp Span hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.

Hieronnat ja vartalohoidot räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Huomaathan, että teemme hierontaa vasta raskausviikolla 12+. Raskausviikon 12 jälkeen hieronnoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta!

AROMATHERAPY MASSAGE

50 min 109 € / 80 min 149 €

Rentouttava kokovartalohieronta, jossa yhdistyvät koko vartalon lihaksia rentouttava hieronta sekä ESPAn eteeristen öljyjen hoitava vaikutus. Voit valita hierontaöljyksi nesteitä poistavan, lihaksia rentouttavan, jännitystä helpottavan, energisoivan, immuunijärjestelmää tukevan tai paljon lentäville tarkoitetun, aika-eroa helpottavan aromaterapeuttisen öljyn, joka tehostaa hieronnan vaikutusta.

DEEP MUSCLE MASSAGE

80 min 159 €

Palauta  kehoosi hyvä olo, liikkuvuus ja rentous tällä tehokkalla hieronnalla. Aktiiviset venytykset  sekä erityinen hierontatekniikka yhdessä aromaterapeuttisen hierontaöljyn kanssa lievittää niskan, hartioiden ja selän jännitteitä välittömästi ja vaikutus kestää pitkään. Lihaskipu vähenee ja tunnet olosi vahvemmaksi ja energiseksi.

Sisältää:  koko vartalon hieronnan kohdistettuna toiveidesi mukaan, kuumilla kivillä  tai ilman sekä päänhieronnan.

HOT STONE MASSAGE

50 min 119 € / 80 min 159 €

Kuumakivihieronta on terapeuttinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä sekä vulkaanisia kiviä laukaisemaan lihasjännitystä, vähentämään stressiä ja aktivoimaan koko kehon aineenvaihduntaa. Hoidon aikana käydään läpi selkä, jalat, kädet sekä niska-hartiaseutu.

BALINESE MASSAGE

50 min 119€ / 80 min 159€

Tämä hienostunut, syvärentouttava ja hemmotteleva kokovartalohieronta vie mielen ja vartalon suoraan paratiisisaarelle. Lämpimät aromaterapeuttiset öljyt hierotaan ihoon pitkin, hitain ja venyttävin liikkein.

DE - STRESS MASSAGE

50 min 109€

Rentouttava selkä-, hartia- ja pää­nahan hieronta ja selän kuuma­kivikäsittely on täydellinen keino sulattaa jännitys sekä kehosta että mielestä. Stressihieronta on teho­kas syväkäsittely ja ihana rentou­tushetki arjen kiireiden keskellä. Stressihieronta sopii sinulle, jos kärsit stressistä, niskan jännitysti­loista, kiireestä ja univajeesta

KÄMP SPA CLASSIC MASSAGE

50 min 109€ / 80 min 149€

Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita sekä parantaa lihasten joustavuutta. Hieronta perustuu klassisiin tekniikoihin, jotka helpottavat lihasjännitystä sekä auttavat esimerkiksi urheilusta väsyneitä lihaksia palautumaan.

SALT & OIL SCRUB

25 min 69€ (as add on to body massage 49€)

Vartalon suolakuortinta. Eteeriset öljyt ja suola kuorivat, puhdistavat ja pehmentävät vartalon ihoa tehokkaasti. Suolakuorinnan jälkeen iho näyttää hehkeämmältä ja kirkkaammalta.  Erinomainen hoito yksinään tai ennen hierontaa.
(vartalohieronnan lisänä vain 49€)

LIFT & FIRM HIP AND TIGHT - KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO

50 min 129 €

Kiinteyttävä vartalohoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa selluliittialueelle kertyneitä kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Puhdistavan kuorinnan jälkeen nesteitä ja turvotusta poistava detox-hieronta sekä vatsan alueen hieronta aktivoivat elimistön imunestekiertoa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

Suositellaan sarjahoitona.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.