Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Day Spa Packages

Tervetuloa yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kun kaipaat ihanaa rentoutushetkeä arjen kiireiden keskellä. Anna meidän ilahduttaa päivääsi ja hemmotella kaikkia aistejasi ylellisissä tiloissamme. Takaamme sinulle ainutlaatuisen, unohtumattoman ja harmonisen elämyksen.

MY SPA DAY

My Spa Day on ihana yhdistelmä omaa aikaa ja kehon hemmottelua. Rentoudu ylellisellä saunaosastollamme, tee itsellesi Spa-kasvohoito ohjeidemme mukaan, viipyile Spa loungessa ja nauti Kämp Brasserien suklaasta sekä lasillisesta kuohuvaa. Tule yksin tai ystäväsi kanssa ja viivy niin kauan kuin haluat – suosittelemme kuitenkin, että varaat ainakin kaksi tuntia. 

59 € (39 €  yhdistettynä muihin hoitoihin)/henkilö .  Viivy niin kauan kuin haluat, mutta varaa ainakin kaksi tuntia.

Paketti voimassa maanantaista torstaihin  ja varattavissa puhelimitse ajanvarauksestamme 09 5761 1330 tai sähköpostitse info@kampspa.fi 

Spa + lounas

99€

Mitä sinun täydelliseen päivääsi kuuluu? Meillä on sinulle hyvä ehdotus.

Aloita päiväsi 45 minuutin selkä-, niska- ja hartiahieronnalla ja jatka siitä suoraan kahden ruokalajin lounaalle Kämp Brasserieen. Päivän päätteeksi olet valmis valloittamaan maailman.

Paketti voimassa maanantaista torstaihin. Varauksen  voit tehdä soittamalla ajanvaraukseemme 09 5761 1330.  Teemme  myös  pöytävarauksen Kämp Brasseriehen.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.