Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Day Spa Packages

Tervetuloa yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kun kaipaat ihanaa rentoutushetkeä arjen kiireiden keskellä. Anna meidän ilahduttaa päivääsi ja hemmotella kaikkia aistejasi ylellisissä tiloissamme. Takaamme sinulle ainutlaatuisen, unohtumattoman ja harmonisen elämyksen.

MY SPA DAY

Milloin viimeksi hymyilit niin että poskiin sattuu? Jos et muista, niin nyt on jo aika.

Tule yksin tai ystävän kanssa. My Spa Day sisältää saunaosaston käytön, sekä ”tee se itse” -spa-kasvohoidon ohjeidemme mukaan. Toki Spa-päivään kuuluu myös lasi kuohuvaa ja Brasserie Kämpin suklaata. Kotiin viemisiksi saat rentoutuneen olon ja hyvän mielen.

59 € (39 € yhdistettynä muihin hoitoihin). Niin kauan kuin haluat, mutta varaa ainakin kaksi tuntia.

Paketti voimassa maanantaista torstaihin  ja varattavissa puhelimitse ajanvarauksestamme 09 5761 1330 tai sähköpostitse info@kampspa.fi 

Spa + lounas

99€

Mitä sinun täydelliseen päivääsi kuuluu? Meillä on sinulle hyvä ehdotus.

Aloita päiväsi 45 minuutin selkä-, niska- ja hartiahieronnalla ja jatka siitä suoraan kahden ruokalajin lounaalle Kämp Brasserieen. Päivän päätteeksi olet valmis valloittamaan maailman.

Paketti voimassa maanantaista torstaihin. Varauksen  voit tehdä soittamalla ajanvaraukseemme 09 5761 1330.  Teemme  myös  pöytävarauksen Kämp Brasseriehen.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.