Day Spa Packages

Tervetuloa yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kun kaipaat ihanaa rentoutushetkeä arjen kiireiden keskellä. Anna meidän ilahduttaa päivääsi ja hemmotella kaikkia aistejasi ylellisissä tiloissamme. Takaamme sinulle ainutlaatuisen, unohtumattoman ja harmonisen elämyksen.

Spa & lounas

129 €

Mitä sinun täydelliseen päivääsi kuuluu? Meillä on sinulle hyvä ehdotus.

Aloita päiväsi 45 minuutin selkä-, niska- ja hartiahieronnalla ja jatka siitä suoraan kahden ruokalajin lounaalle Kämp Brasserieen. Päivän päätteeksi olet valmis valloittamaan maailman.

Spa & lounas -elämys Kämpissä sisältää:

- Kämp Spa selkä-, niska- ja hartiahieronnan (45 min) Kämp Spassa

- Rentoutumista Kämp Span sauna-alueella, jossa voi nauttia suomalaisen saunan tai höyrysaunan lempeistä löylyistä

- Herkullisen kahden ruokalajin lounaan Kämp Brassieriessa. Lounas on tarjolla 11.30-14.00, viimeinen pöytävaraus klo 13.30.

Spa & lounas -paketti on voimassa maanantaista torstaihin. Varauksen tai tarvittaessa peruutuksen voit tehdä soittamalla ajanvaraukseemme 09 5761 1330. Teemme myös pöytävarauksen Kämp Brasseriehen.

Spa & Kämp Afternoon Tea

159 €

Kämpin klassinen iltapäivätee, lasilliset kuohuvaa ja hemmotteleva spapäivä. Elämän ylellisyyttä parhaimmillaan!

Spa & Kämp Afternoon Tea -elämys Kämpissä sisältää:

- Kämp Spa Classic Massage tai Aromatherapy Massage 50min - rentouttavan kokovartalohieronnan Kämp Spassa

- Rentoutumista Kämp Span sauna-alueella, jossa voi nauttia suomalaisen saunan tai höyrysaunan lempeistä löylyistä

- Ylellisen Kämp Classic Afternoon Tea cavalasillisella ravintola Brasserie Kämpissä. Iltapäivätee tarjoillaan perjantaisin klo 14.30 – 15.45 ja lauantaista sunnuntaihin klo 12.30 – 15.00.

Spa + Kämp Afternoon Tea -paketin voi varata perjantaista sunnuntaihin. Varauksen tai tarvittaessa peruutuksen voit tehdä soittamalla ajanvaraukseemme 09 5761 1330. Teemme myös pöytävarauksen Kämp Brasseriehen.

Iltapäivätee voidaan ennakkotilauksesta valmistaa gluteenittomana ja vegaanisena. Mainitsethan tästä varausta tehdessäsi. Valitettavasti menukokonaisuus ei salli muiden allergeenien muokkausta.

MY SPA DAY

Price 69 € (yhdistettynä hoitoon 49 € / henkilö)

My Spa Day on ihana yhdistelmä omaa aikaa ja kehon hemmottelua. Rentoudu ylellisellä saunaosastollamme, tee itsellesi Spa-kasvohoito ohjeidemme mukaan, viipyile Spa loungessa ja nauti käsintehdystä suklaasta sekä lasillisesta kuohuvaa. Nauti rentouttavasta spa hetkestä!

Kesto maksimissaan 2 tuntia.

Paketti voimassa maanantaista torstaihin.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.