Top 3 hemmotteluhoidot äideille

Äidit ansaitsevat vain parasta vuoden jokaisena päivänä. Yllätä äiti äitienpäivänä ja anna lahjaksi aikaa arjen yläpuolella - Kämp Spa suosittelee äitien rakastamia hoitoja, jotka hemmottelevat ja hoitavat.


Top 3 äitien suosimaa hoitoa:

Kämp Spa Time

hemmotteleva hoitokokonaisuus, jossa hoitaja valitsee ja räätälöi asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ESPA-hoitojen kokonaisuuden.


Active Nutrients Glow Facial

ESPA:n holistista hoitonäkökulmaa hyödyntävä elävöittävä hoito, joka sisältää Gua Sha -hierontaa ja palauttaa ihon säihkeen.


Kämp Spa Aromahieronta

Tarkoin valitut aromaterapeuttiset öljyt rentouttavat, puhdistavat tai antavat energiaa samalla kun hieronta lievittää lihasjännityksiä ja palauttaa sisäisen rauhasi.


Suositut ESPA Mother to be -hoidot tuleville äideille, joissa valittavana rentouttava hieronta ja räätälöity kasvohoito sekä turvotusta vähentävä jalkahoito.


Voit hankkia ylellisen yllätyksen lahjakorttikaupasta, lahjakortit ovat voimassa 12kk ostohetkestä. Onnea äideille!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.