Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Spa Etiketti

Spa etiketti

Span saunaosasto on sekä miehille että naisille yhteinen, joten huomioithan tämän peittämällä itsesi pyyhkeellä tai käyttämällä uima-asua (uima-asun käyttö omaehtoista, otathan huomioon lämpötilat).
Ikäraja 16 vuotta.


Spa käynnin suunnittelu

Saavuttehan Spahan noin 10 minuuttia ennen sovitun hoidon alkua. Aukioloaikojemme puitteissa suosittelemme lämpimästi kuitenkin saapumaan noin 45 minuuttia ennen sovitun hoidon alkua nauttimaan saunaosastostamme. Saunat ovat käytössä aukioloaikojemme puitteissa. Valittavananne on eucalyptuksen tuoksuinen lempeä  höyrysauna ja  perinteinen suomalainen sauna.


Kylpytakit ja pyyhkeet

Kämp Spa tarjoaa vierailusi ajaksi käyttöön kylpytakit ja pehmeät tossut. Pyydämme hotelliasiakkaita saapumaan huoneessa tarjolla olevassa kylpytakissa – näin myös paluu huoneeseen voi tapahtua mukavasti kylpytakissa.


Matkapuhelimet

Ymmärrämme halun pysyä yhteydessä tärkeisiin ihmisiin. Span tilat ovat kuitenkin tarkoitettu rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Huomaavaisuudesta muita vieraitamme kohtaan matkapuhelinten käyttö Spassa ei ole sallittua.


Terveydentila

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan varausta tehdessään terveydentilassaan mahdolliset huomioitavat seikat. Kämp Spa saattaa evätä hoidon, mikäli terveydentilan vuoksi hoitoa ei voida suorittaa. Kämp Spa ei ole velvollinen korvaamaan tästä aiheutuvia kuluja.

** Huomaathan, että teemme hoitojamme vasta raskausviikolla 12+, emme aiemmin (Poikkeuksena jalkahoidot). Raskausviikon 12 jälkeen hoidoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.