Spa Etiketti

Spa etiketti

Span saunaosasto on sekä miehille että naisille yhteinen, joten huomioithan tämän peittämällä itsesi pyyhkeellä tai käyttämällä uima-asua saunassa. Ikäraja spa- alueelle ja kuntosalille on 16 vuotta.

Spa käynnin suunnittelu

Saavuthan Spahan noin 15 minuuttia ennen sovitun hoidon alkua. Saunat sekä loungetilamme ovat käytössäsi hoitojen yhteydessä  aukioloaikojemme puitteissa. Loungetilassa on tarjolla virvokkeita sekä pientä naposteltavaa. Sauna-osastollamme valittavanasi on eucalyptuksen tuoksuinen lempeä  höyrysauna ja perinteinen suomalainen sauna sekä lämmitetyt divaanit rentoutumiseen. Kämp Spahan on oma sisäänkäynti Kluuvikatu 4 B (suoraan Fazerin kahvilaa vastapäätä) ja sisään pääsee summeria soittamalla.  

Pukuhuoneet

Saat vierailusi ajaksi käyttöön lukollisen pukukaapin. Pukukaapin avaimen saat Kämp Span vastaanotosta sisäänkirjautuessasi. Huomaathan, että pukukaapit ovat vain hoitolavieraiden käytettävissä. Pukuhuoneessa on saatavilla hiustenkuivain sekä pesuaineet hiuksille ja vartalolle. 

Kylpytakit ja pyyhkeet

Kämp Spa tarjoaa vierailusi ajaksi käyttöön pyyhkeet, kylpytakin ja pehmeät tossut. Pyydämme hotelliasiakkaita saapumaan huoneessa tarjolla olevassa kylpytakissa ja tossuissa sekä jättämään arvotavarat huoneeseen – näin myös paluu huoneeseen voi tapahtua mukavasti kylpytakissa.

Matkapuhelimet

Ymmärrämme halun pysyä yhteydessä tärkeisiin ihmisiin. Span tilat ovat kuitenkin tarkoitettu rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Huomaavaisuudesta muita vieraitamme kohtaan pyydämme pitämään matkapuhelimet äänettömällä. 

Terveydentila

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan varausta tehdessään terveydentilassaan mahdolliset huomioitavat seikat. Kämp Spa saattaa evätä hoidon, mikäli terveydentilan vuoksi hoitoa ei voida suorittaa. Kämp Spa ei ole velvollinen korvaamaan tästä aiheutuvia kuluja.

** Huomaathan, että teemme hoitojamme vasta raskausviikolla 12+, emme aiemmin (poikkeuksena jalkahoidot ja kasvohoidot). Raskausviikon 12 jälkeen hoidoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta.

Lahjakortti

Mikäli sinulla on lahjakortti, ota se mukaan hoitoon tullessasi. Voit vaihtaa lahjakortin hoidon etukäteen toiseen samanarvoiseen hoitoon tai ostaa sillä tuotteita. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Peruutukset

Mikäli jostain syystä et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, peruutathan hoidon viimeistään vuorokautta ennen hoidon alkua. Muussa tapauksessa saatamme joutua veloittamaan hoidon hinnan kokonaisuudessaan.
Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.