Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Spa Etiketti

Spa etiketti

Span saunaosasto on sekä miehille että naisille yhteinen, joten huomioithan tämän peittämällä itsesi pyyhkeellä tai käyttämällä uima-asua saunassa. Ikäraja  spa- alueelle ja kuntosalille on 16 vuotta.

Spa käynnin suunnittelu

Saavuthan  Spahan noin 10 minuuttia ennen sovitun hoidon alkua.  Saunat  sekä loungetilamme ovat käytössäsi hoitojen yhteydessä  aukioloaikojemme puitteissa. Loungetilassa on tarjolla virvokkeita sekä pientä naposteltavaa.   Sauna-osastollamme  valittavanasi  on eucalyptuksen tuoksuinen lempeä  höyrysauna ja  perinteinen suomalainen sauna sekä  lämmitetyt divaanit rentoutumiseen.  Kämp Spahan on oma sisäänkäynti Kluuvikatu 4 B ( suoraan Fazerin kahvilaa vastapäätä)   ja sisään pääsee summeria soittamalla.  

Kylpytakit ja pyyhkeet

Kämp Spa tarjoaa vierailusi ajaksi käyttöön pyyhkeet,  kylpytakin  ja pehmeät tossut. Pyydämme hotelliasiakkaita saapumaan huoneessa tarjolla olevassa kylpytakissa – näin myös paluu huoneeseen voi tapahtua mukavasti kylpytakissa.

Matkapuhelimet

Ymmärrämme halun pysyä yhteydessä tärkeisiin ihmisiin. Span tilat ovat kuitenkin tarkoitettu rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Huomaavaisuudesta muita vieraitamme kohtaan matkapuhelinten käyttö Spassa ei ole sallittua.

Terveydentila

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan varausta tehdessään terveydentilassaan mahdolliset huomioitavat seikat. Kämp Spa saattaa evätä hoidon, mikäli terveydentilan vuoksi hoitoa ei voida suorittaa. Kämp Spa ei ole velvollinen korvaamaan tästä aiheutuvia kuluja.

** Huomaathan, että teemme hoitojamme vasta raskausviikolla 12+, emme aiemmin (Poikkeuksena jalkahoidot). Raskausviikon 12 jälkeen hoidoissa myös rajoituksia. Kysy lisää vastaanotosta.

Lahjakortti

Mikäli sinulla on lahjakortti, ota se mukaan hoitoon tullessasi. Voit vaihtaa lahjakortin hoidon etukäteen toiseen samanarvoiseen hoitoon tai ostaa silä tuotteita. Lahjkortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Peruutukset

Mikäli et pääse saapumaan varaamaasi hoitoon, muistathan peruuttaa ajan viimeistään  vuorokautta  ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana tai peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.
Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.