Kämp Club Personal Trainer

PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Personal training harjoittelupaamisen sisältyy myös Kämp Span sauna-osaston käyttö. Pukuhuoneessa on valmiina kylpytakki, pyyhkeet ja tossut ja ylellisellä saunaosastollamme voitte nauttia perinteisestä suomalaisesta saunasta tai eukalyptus-höyrysaunan lempeistä löylyistä. Tervetuloa treenaamaan huippuvalmentajiemme kanssa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen info@kampspa.fi, puh. (09) 5761 1330.

Ohjauksen lisäksi 45 € kertamaksu kuntosalille ja sauna-osastolle, mikäli ei ole Kämp Club -jäsenyyttä tai yöpymistä hotelli Kämpissä tai GLO-hotellissa.


HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSTAPAAMINEN 60 min

Tuntuuko takakyykky hankalalta, tai haluatko opetella vaikkapa kehonpainoliikkeitä? Yksittäinen tapaaminen voi sisältää uusien liikkeiden opettelua, liiketekniikoiden hiomista tai omaan lajiisi sopivien harjoitusten tekemistä.

1 krt 135 €

5 krt 625 € (125 €/krt)

10 krt 1150 € (115 €/krt)

PT DUO-HARJOITUSTAPAAMINEN YHDESSÄ YSTÄVÄN KANSSA 60 min

1 krt 200 € (100 €/krt/hlö)

5 krt 900 € (90 €/krt/hlö)

10 krt 1600 € (80 €/krt/hlö)


KUNTOSALIOHJELMAN PÄIVITYS 45 € / 30 min

Kun olet harjoitellut samalla ohjelmalla muutaman kuukauden, lihakset tarvitsevat uusia ärsykkeitä. Kämp Club trainer päivittää ohjelmaasi tehokeinoja tai uusia liikkeitä, jotta kehityksesi voi jatkua.

PERSONAL TRAINER HYVINVOINTIVALMENTAJAT

Kämp Club Personal Tranier hyvinvontivalmentajilamme voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää - käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen info@kampspa.fi tai puh. (09) 5761 1330.Heini Salmi

Heini on koulutukseltaan personal trainer ja fysioterapeutti. Erityinen kiinnostuksen kohde hänellä onkin tuki- ja liikuntaelinten vaivat ja niiden ennaltaehkäisy, sekä psykofyysinen fysioterapia.

”Liikunta on lääke, kun sen annostelu ja vaikuttavuus suunnataan 
yksilölle sopivaksi. Haluan toimia ihmisenä ihmiselle, ottaen huomioon 
eri elämän osa-alueet ja harjoitteluun vaikuttavat tekijät. Olen 
ohjannut niin yksilöitä kuin ryhmiäkin, nuorista seniori-ikäisiin, ollut 
tukena useissa elämäntapamuutoksissa sekä tuonut liikunnan iloa ja 
monipuolisuutta pysyväksi osaksi monien ihmisten arkea.” Heinin tavoitat puhelimitse numerosta 040 049 9932

Oskar Gruner

Oskar,  suomea ja ruotsia sujuvasti puhuva personal trainer, jolla on myös fysioterapeutin tutkinto ja OMI fysioterapeutin lisätutkinto.

”Tykkään opettaa asiakkailleni oikeanlaiset treenitekniikat, jotta lihakset oikeasti ottavat ärsykettä vastaan kasvaakseen. Kehonrakennustyyppinen treeni on lähellä sydäntäni, samoin kuntouttava lihaskuntoharjoittelu. Nautin haasteista, sillä itsensä ylittäminen on miellyttävä kokemus niin itselleni kuin asiakkaallenikin. Koen olevani erityisen taitava lanneranka- ja olkapääongelmien parissa sekä jokaisen ihmisen ihmisen henkilökohtaisessa kohtaamisessa." Oskarin tavoitat puhelimitse numerosta 040 5184 757 

Suvi Martti

Suvi  on suomen, englannin ja espanjan kielen taitoinen personal trainer, jonka repertuaarista löytyy niin kiinteyttäviä ja kuntoa kasvattavia treenejä kuin liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoituksiakin.

”Tykkään valmentaa sekä aloittelijoita että kokeneempia treenaajia, jotka kaipaavatlisätsemppiä ja uusia ideoita treeniin. Ihan yhtä kiva on tehdä salitreeniä,kehonpainoharjoituksia, HIIT-treenejä kuin kehonhuoltoakin, asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Suvin tavoitat puhelimitse numerosta 045 7870 2104 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja parhaimmat tarjoukset Kämp Spalta. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Kämp Spa:lle, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.