Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Kämp Club Personal Trainer

PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Personal training harjoittelupaamisen sisältyy myös  Kämp Span sauna-osaston käyttö.  Pukuhuoneessa on valmiina kylpytakki, pyyhkeet ja tossut ja ylellisellä saunaosastollamme voitte nauttia perinteisestä suomalaisesta  saunasta  tai eukalyptus-höyrysaunan lempeistä  löylyistä.  Tervetuloa treenaamaan huippuvalmentajiemme  kanssa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen  info@kampspa.fi, Puh. (09) 5761 1330.

Ohjauksen lisäksi 45 € kertamaksu kuntosalille ja sauna-osastolle, mikäli ei ole  Kämp Club -jäsenyyttä tai yöpymistä hotelli Kämpissä tai GLO-hotellissa. Sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä.


HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSTAPAAMINEN  60 min

Tuntuuko takakyykky hankalalta, tai haluatko opetella vaikkapa kehonpainoliikkeitä? Yksittäinen tapaaminen voi sisältää uusien liikkeiden opettelua, liiketekniikoiden hiomista tai omaan lajiisi sopivien harjoitusten tekemistä.

1 krt   135 €

5 krt   625 € (125 €/krt)

10 krt 1150 € (115 €/krt)

 

PT DUO-HARJOITUSTAPAAMINEN YHDESSÄ YSTÄVÄN KANSSA    60 min 

1 krt    200 € (100 €/krt/hlö)

5 krt    900  € (90 €/krt/hlö)

10 krt 1600 € (80 €/krt/hlö)


KUNTOSALIOHJELMAN PÄIVITYS  45 € / 30 min

Kun olet harjoitellut samalla ohjelmalla muutaman kuukauden, lihakset tarvitsevat uusia ärsykkeitä. Kämp Club trainer päivittää ohjelmaasi tehokeinoja tai uusia liikkeitä, jotta kehityksesi voi jatkua. 

 

RAVINTONEUVONTA 230 €

Aloitamme 30min. tapaamisella, jossa voit kertoa hyvinvointivalmentajalle tavoitteesi ja toiveesi, ja saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttämiseen ja palauttamiseen. Seuraavassa tapaamisessa käydään läpi Kämp Club -hyvinvointivalmentajan analysoima ruokapäiväkirjasi, ja ne muutokset, joilla voit ruokavalion avulla parantaa terveyttäsi ja suorituskykyäsi.

 

FIRSTBEAT 3 VRK:N MITTAUS JA HYVINVOINTIANALYYSI 180 €

Firstbeat-hyvinvointianalyysillä voidaan mitata stressin määrää, palautumisen tehokkuutta ja energiankulutusta. Lisäksi voidaan tutkia liikunnan vaikuttavuutta, työn kuormitusta sekä arvioida elämäntapoihin liittyviä riskejä mm. diabeteksen kehittymiselle.KÄMP CLUB WELLNESS CONCIERGEMME

Kämp Club Wellness Conciergelta voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää - käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen online ajanvarauksestamme tai info@kampspa.fi, Puh. (09) 5761 1330.

Kysy lisää 

Kämp Club Wellness Concierge Vesa Vuorenmaa Puh. 045 238 3469Vesa Vuorenmaa

Koulutus: Liikuntaneuvoja, personal trainer, fysiikkavalmentaja

Erityisosaaminen: aktiiviliikkujat, fysiikkavalmennus; golf, tennis, juoksu, painonnosto

Motto: Ilmaisia lounaita ei ole

Johanna Vuorenmaa

Koulutus: kuntosaliohjaaja, personal trainer, hyvinvointivalmentaja

Erityisosaaminen: kiinteytys, kehonmuokkaus, kehonhuolto

Motto: joskus vähemmän on enemmän

Suvi Martti

Koulutus: kuntosaliohjaaja, personal trainer

Erityisosaaminen: aloittelijan kuntosaliharjoittelu, HIIT harjoittelu

Motto: elämä kantaa kun sille antaa mahdollisuuden

Oskar Gruner

Koulutus:  Fysioterapeutti (AMK) ja Personal trainer (FAF)

Erityisosaaminen : tuki- ja liikuntaelimistön virheasentojen havainnoinnin ja kuntouttamisen. Pätevä vetämään myös kovia treenejä ja kasvattamaan lihasta turvallisesti - myös toisella kotimaisella kielellä.

Erikoisosaaminen: tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja kuntoutus

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.