Kämp Club Personal Trainer

PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Personal training harjoittelupaamisen sisältyy myös Kämp Span sauna-osaston käyttö. Pukuhuoneessa on valmiina kylpytakki, pyyhkeet ja tossut ja ylellisellä saunaosastollamme voitte nauttia perinteisestä suomalaisesta saunasta tai eukalyptus-höyrysaunan lempeistä löylyistä. Tervetuloa treenaamaan huippuvalmentajiemme kanssa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen info@kampspa.fi, puh. (09) 5761 1330.

Ohjauksen lisäksi 45 € kertamaksu kuntosalille ja sauna-osastolle, mikäli ei ole Kämp Club -jäsenyyttä tai yöpymistä hotelli Kämpissä tai GLO-hotellissa. Sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä.


HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSTAPAAMINEN  60 min

Tuntuuko takakyykky hankalalta, tai haluatko opetella vaikkapa kehonpainoliikkeitä? Yksittäinen tapaaminen voi sisältää uusien liikkeiden opettelua, liiketekniikoiden hiomista tai omaan lajiisi sopivien harjoitusten tekemistä.

1 krt   135 €

5 krt   625 € (125 €/krt)

10 krt 1150 € (115 €/krt)

 

PT DUO-HARJOITUSTAPAAMINEN YHDESSÄ YSTÄVÄN KANSSA    60 min 

1 krt    200 € (100 €/krt/hlö)

5 krt    900 € (90 €/krt/hlö)

10 krt 1600 € (80 €/krt/hlö)


KUNTOSALIOHJELMAN PÄIVITYS  45 € / 30 min

Kun olet harjoitellut samalla ohjelmalla muutaman kuukauden, lihakset tarvitsevat uusia ärsykkeitä. Kämp Club trainer päivittää ohjelmaasi tehokeinoja tai uusia liikkeitä, jotta kehityksesi voi jatkua. 

 

RAVINTONEUVONTA 230 €

Aloitamme 30min. tapaamisella, jossa voit kertoa hyvinvointivalmentajalle tavoitteesi ja toiveesi, ja saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttämiseen ja palauttamiseen. Seuraavassa tapaamisessa käydään läpi Kämp Club -hyvinvointivalmentajan analysoima ruokapäiväkirjasi, ja ne muutokset, joilla voit ruokavalion avulla parantaa terveyttäsi ja suorituskykyäsi.

 

FIRSTBEAT 3 VRK:N MITTAUS JA HYVINVOINTIANALYYSI 180 €

Firstbeat-hyvinvointianalyysillä voidaan mitata stressin määrää, palautumisen tehokkuutta ja energiankulutusta. Lisäksi voidaan tutkia liikunnan vaikuttavuutta, työn kuormitusta sekä arvioida elämäntapoihin liittyviä riskejä mm. diabeteksen kehittymiselle.KÄMP CLUB WELLNESS CONCIERGEMME

Kämp Club Wellness Conciergelta voit kysyä mitä tahansa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää - käytä rohkeasti hyväksesi huippuvalmentajien ammattitaitoa!

Varaa aika Personal training -harjoittelutapaamiseen info@kampspa.fi tai puh. (09) 5761 1330.

Kysy lisää 

Kämp Club Wellness Concierge Vesa Vuorenmaa Puh. 045 238 3469Vesa Vuorenmaa

Vesa on valmennuksen kokenut konkari, jonka ammattitaito pääsee oikeuksiinsaparhaiten, kun pitää sovittaa yhteen asiakkaan vaativa työ, perhe-elämä ja liikunnallisettavoitteet.

”Nuorempana ajattelin, että enemmän on aina enemmän, mutta kun oma urheilu-ura vaihtui uraan, perheeseen ja keski-ikään, ymmärsin, että tasapaino on tärkeintä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tämän tasapainon löytämisessä autan monia kiireisiä asiakkaitani,jotta he voivat keskittyä siihen, mitä he tekevät parhaiten.” Vesan tavoitat puhelimitse numerosta 045 2383 469 tai sähköpostitse vesa@xmotion.fi. 

Heini Salmi

Heini on koulutukseltaan personal trainer ja fysioterapeutti. Erityinen kiinnostuksen kohde hänellä onkin tuki- ja liikuntaelinten vaivat ja niiden ennaltaehkäisy, sekä psykofyysinen fysioterapia.

”Liikunta on lääke, kun sen annostelu ja vaikuttavuus suunnataan 
yksilölle sopivaksi. Haluan toimia ihmisenä ihmiselle, ottaen huomioon 
eri elämän osa-alueet ja harjoitteluun vaikuttavat tekijät. Olen 
ohjannut niin yksilöitä kuin ryhmiäkin, nuorista seniori-ikäisiin, ollut 
tukena useissa elämäntapamuutoksissa sekä tuonut liikunnan iloa ja 
monipuolisuutta pysyväksi osaksi monien ihmisten arkea.” Heinin tavoitat puhelimitse numerosta 040 049 9932 tai sähköpostitse heini@xmotion.fi.

Suvi Martti

Suvi  on suomen, englannin ja espanjan kielen taitoinen personal trainer, jonka repertuaarista löytyy niin kiinteyttäviä ja kuntoa kasvattavia treenejä kuin liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoituksiakin.

”Tykkään valmentaa sekä aloittelijoita että kokeneempia treenaajia, jotka kaipaavatlisätsemppiä ja uusia ideoita treeniin. Ihan yhtä kiva on tehdä salitreeniä,kehonpainoharjoituksia, HIIT-treenejä kuin kehonhuoltoakin, asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Suvin tavoitat puhelimitse numerosta 045 7870 2104 tai sähköpostitse suvi@xmotion.fi. 

Oskar Gruner

Oskar,  suomea ja ruotsia sujuvasti puhuva personal trainer, jolla on myös fysioterapeutin tutkinto ja OMI fysioterapeutin lisätutkinto.

”Tykkään opettaa asiakkailleni oikeanlaiset treenitekniikat, jotta lihakset oikeasti ottavat ärsykettä vastaan kasvaakseen. Kehonrakennustyyppinen treeni on lähellä sydäntäni, samoin kuntouttava lihaskuntoharjoittelu. Nautin haasteista, sillä itsensä ylittäminen on miellyttävä kokemus niin itselleni kuin asiakkaallenikin. Koen olevani erityisen taitava lanneranka- ja olkapääongelmien parissa sekä jokaisen ihmisen ihmisen henkilökohtaisessa kohtaamisessa." Oskarin tavoitat puhelimitse numerosta 040 5184 757 tai sähköpostitse oskar@xmotion.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.