Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Kämp Spa suljettu toistaiseksi

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaista ja vallitsevassa tilanteessa haluamme toimia vastuullisesti, yhteisömme turvaten. Tästä syystä olemme päättäneet sulkea Kämp Span toistaiseksi.

Mikäli sinulla on tehty varaus, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Perumme kaikki tehdyt hoitolavaraukset automaattisesti to 26.3.2020 klo 21 jälkeen.

Sovimme kuitenkin mielellämme varauksille uuden ajankohdan: uutta aikaa voit tiedustella joko puhelimitse numerosta p. 09 5761 1330 tai sähköpostitse info@kampspa.fi. Palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa aina sulkemispäivään 26.3.2020 klo 21 asti. 

Mikäli Kämp Spa -lahjakorttisi on vanhentumassa, jatkamme automaattisesti kaikkia vanhentumassa olevia lahjakortteja 31.12.2020 asti. 

Pahoittelemme kovasti tilannetta ja toivomme, että voimme avata span mahdollisimman pian uudelleen. Tiedotamme tilanteesta verkkosivuillamme. Toivotamme hyvää terveyttä ja aurinkoista kevättä, pidetään toisistamme huolta.


Turvallisin terveisin,

Spa Manager Anne Vähäpassi

& koko Kämp Spa -tiimi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.