Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Safe Stay Kämp Spassa

Meille Kämp Spassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää; seuraamme tarkasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti.

Kämp Span  poikkeusjärjestelyt 1.-14.3.2021

Aluehallintoviraston 25.2.2021 antaman linjauksen mukaisesti olemme sopeuttaneet toimintaa Kämp Spassa. Kämp Span sauna-alue, saunat sekä pukuhuoneet ovat  ainoastaan hoitolavieraiden käytössä hoidon yhteydessä 1.3.-14.3.2021.  

Kämp Span kuntosali on  ainoastaan Hotel Kämpin yöpyvien vieraiden käytössä 1.3.-14.3.2021.Jotta voimme varmistaa vieraille turvallisen kuntoiluelämyksen, rajoitamme kuntosalilla yhtä aikaa harjoittelevien määrän neljään kerrallaan ja harjoitteluajan maksimissaan 50 minuuttiin. Kuntosalille täytyy varata harjoitteluaika etukäteen Kämp Span vastaanotosta puhelimitse: 09 5761 1330 tai sähköpostitse: info@kampspa.fi. Huomioithan, että span pukuhuoneet ja saunat eivät ole kuntosalivieraiden käytössä.

Maaliskuussa erääntyvien lahjakorttien voimassaoloa on pidennetty automaattisesti 30.6. asti. 

Työntekijämme käyttävät kasvomaskeja - se on merkki rakkaudesta ja huolenpidosta vieraitamme ja työkavereitamme kohtaan. Suosittelemme myös vieraillemme kasvomaskien käyttöä yleisissä tiloissa. 

Turvallisuus ja hygieniakäytäntömme

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia yleisesti kaikissa tiloissa; desinfioimme antibakteerisilla pesuaineilla tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit,hissipainikkeet, pukuhuoneiden pinnat sekä kuntosalilaitteet ja opastamme kuntosalilla asiakkaita desinfiomaan laitteet myös käytön jälkeen

Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, kannustamme tähän myös vieraitamme erityisesti spahan ja kuntosalille saapuessa; löydät käsidesiä span ja kuntosalin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Lisäksi:

  • Jotta voimme varmistaa turvalliset löylyhetket kaikille vieraillemme,  rajoitamme saunaosastolla vierasmäärän 10 vieraaseen kerrallaan ja vierailun aikaa maksimissaan 30 minuuttiin 
  • Käytäthän saunoessasi puhdasta pyyhettä ympärilläsi ja huomiot turvavälin myös saunassa
  • Suosittelemme korttimaksua käteismaksun sijaan
  • Muistutamme vieraitamme  kahden metrin turvavälin pitämisestä 
  • Haluamme turvata vieraidemme ja tiimiläistemme terveyden – ethän siis saavu vieraaksi Kämp Spahan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita
  • Kannustamme  myös tiimiläisiämme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä
  • Spa-osastolla ja kuntosalilla on 16 vuoden ikäraja


Toivottavasti viihdyt meillä hemmottelun hetkistä nauttien. Kerrothan, jos voimme olla jotenkin avuksi. Pidetään toisistamme huolta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.