Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Safe Stay Kämp Spassa

Meille Kämp Spassa vieraidemme  ja työntekijöidemme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää; seuraamme tarkasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti.  Pidetään huolta toisistamme.

Työntekijämme käyttävät kasvomaskeja - se on merkki rakkaudesta ja huolenpidosta vieraitamme ja työkavereitamme kohtaan. Suosittelemme myös vieraillemme kasvomaskin käyttöä. 

Edellytämme vierailtamme EU-koronatodistusta eli koronapassia tai korkeintaan 72h vanhaa negatiivista koronatestitulosta  4.12 alkaen. 

 Koronapassi on EU:n koronatodistus, jonka löydät osoitteesta kanta.fi.

Lue lisää

Ohjeet passin  käyttöön:

  • kirjaudu kanta.fi ja lataa PDF-mallinen todistus kohdasta koronatodistus. Voit tallentaa tiedoston puhelimeesi, voit myös printata sen.

  • Kysymme passia  Kämp Span vastaanotossa, kun  olet ladannut sen puhelimeesi, se on sieltä helppo ottaa esiin. Luemme passin QR-koodin lukevalla ohjelmalla, emme näe kuin hyväksytty/hylätty tiedot.

  • Muista ottaa kuitenkin mukaan myös henkilöllisyystodistus, jotta voimme tarkistaa henkilöllisyytesi

Turvallisuus ja hygieniakäytäntömme

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia yleisesti kaikissa tiloissa; desinfioimme antibakteerisilla pesuaineilla tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja  pukuhuoneiden pinnat. Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, kannustamme tähän myös vieraitamme erityisesti spahan ja kuntosalille saapuessa; löydät käsidesiä span ja kuntosalin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Lisäksi:

  • Käytäthän saunoessasi puhdasta pyyhettä ympärilläsi ja huomiot turvavälin

  • Suosittelemme korttimaksua käteismaksun sijaan
  • Muistutamme vieraitamme kahden metrin turvavälin pitämisestä 
  • Haluamme turvata vieraidemme ja tiimiläistemme terveyden – ethän siis saavu vieraaksi Kämp Spahan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita
  • Kannustamme  myös tiimiläisiämme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä
  • Spa-osastolla ja kuntosalilla on 16 vuoden ikäraja


Toivottavasti viihdyt meillä hemmottelun hetkistä nauttien. Kerrothan, jos voimme olla jotenkin avuksi. Pidetään toisistamme huolta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.