Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Safe Stay Kämp Spassa

Meille Kämp Spassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää; seuraamme tarkasti terveysviranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintatapojamme niiden mukaisesti. Noudatamme  hygieniavaatimuksia ja tarjolla on mahdollisuus puhdistaa kädet sekä pyrimme järjestämään oleskelun tiloissamme  mahdollisimman väljästi.

Turvallisuus ja hygieniakäytäntömme

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia yleisesti kaikissa tiloissa; desinfioimme antibakteerisilla pesuaineilla tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja  pukuhuoneiden pinnat. Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, kannustamme tähän myös vieraitamme erityisesti spahan ja kuntosalille saapuessa; löydät käsidesiä span ja kuntosalin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Lisäksi:

  • Käytäthän saunoessasi puhdasta pyyhettä ympärilläsi ja huomiot turvavälin

  • Suosittelemme korttimaksua käteismaksun sijaan
  • Muistutamme vieraitamme kahden metrin turvavälin pitämisestä 
  • Haluamme turvata vieraidemme ja tiimiläistemme terveyden – ethän siis saavu vieraaksi Kämp Spahan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita
  • Kannustamme  myös tiimiläisiämme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä
  • Spa-osastolla ja kuntosalilla on 16 vuoden ikäraja


Toivottavasti viihdyt meillä hemmottelun hetkistä nauttien. Kerrothan, jos voimme olla jotenkin avuksi. Pidetään toisistamme huolta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.