Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Privacy PolicyOK, I understand

Fitness & personal programme

Kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu fyysisestä ja henkisestä tasapainosta. Parhaita keinoja hyvään elämään ovat monipuolinen liikunta, terveellinen ravinto ja riittävä lepo. Ota askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Kämp Span hyvinvointivalmentajien johdolla. 

Kämp Club Wellness Concierge -hyvinvointivalmentajan monipuoliset palvelut ovat Kämp Club-jäsenille ja Kämp Span asiakkaille varattavissa. 


Kämp Club –vuosijäsenyyteen

Kämp Club –vuosijäsenyyteen sisältyy henkilökohtainen harjoitteluohjelma sekä kaksi harjoitustapaamista. Wellness Concierge laatii jäsenyyteen kuuluvan henkilökohtaisen harjoitusohjelman aloituskyselyn perusteella. Ensimmäinen jäsenyyteen kuuluva tapaaminen valmentajan kanssa sisältää alkuhaastattelun, jolla varmistamme, että harjoitusohjelmasi sopii tavoitteisiisi, sekä harjoitusohjelmasi mukaisen treenin. Toisessa tapaamisessa tehdään yhdessä harjoitusohjelmasi mukainen treeni, ja varmistetaan että liikkeet sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti.


Kämp Club Wellness Concierge

Lisäksi Kämp Club Wellness Concierge on kahdesti viikossa Host -tunnilla kaikkien klubilaisten palveluksessa treenivinkkejä tai pieniä tekniikan viilauksia varten. Valmentajilla on Host-tunteja varten aina takataskussaan "päivän treeni", jotta saat varmasti hien pintaan, vaikka oma treeniohjelmasi olisi unohtunut kotiin.


Ruokavalion

Valmentajalta saat tarvittaessa myös ruokavalion tukemaan henkilökohtaisia tavoitteitasi, lisäbuustia treeneihin, tai fysiikkavalmennusta oman lajisi vaatimuksiin.

    

Tutustu personal training -palveluihin

Kysy lisää 

Kämp Club Wellness Concierge
Vesa Vuorenmaa Puh. 045 238 3469

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset ja ajankohtaiset vinkit Kämp Spalta sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.