Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

ESPA vartalohoidot

ESPA vartalohoidot ovat äärimmäisen holistisia, kehoa ja mieltä hoitavia kokonaisuuksia. Hoidoissa yhdistetään ikivanhoja itämaisia ja moderneja länsimaisia tekniikoita, jotka yhdessä tehostavat hoitojen vaikutuksia, laukaisevat kehon jännitystiloja, syvärentouttavat  sekä luovat kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. 

Jokainen hoito räätälöidään sinulle yksilöllisesti.

** Huomaathan, että asiakas on velvollinen ilmoittamaan varausta tehdessään terveydentilassaan mahdolliset huomioitavat seikat. Hoidoissa on rajoituksia.

ESPA Signature Detox vartalohoito

Tämä Kämp Spa Signature hoito on tehokas kiinteyshoito, joka puhdistaa kehoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hoitaa selluliitti-ihon ongelmia.

Lue lisää

ESPA vartalo- ja kasvohoito

ESPA vartalo- ja kasvohoito sisältää selän ja pään rentouttavan hieronnan sekä yksilöllisesti räätälöidyn kasvohoidon. 

Lue lisää

Kiinteyttävä vartalohoito

ESPAn kiinteyttävä vartalohoito vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa, poistaa selluliittialueelle kertyneitä kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. 

Lue lisää

Vartalo naamiot

Yhdistä nyt ESPA Vartalonaamioon (myös Detox) 25 minuutin Aromaattinen hieronta, saat täydellisen hemmottelupaketin vartalolle!

Lue lisää

Suola & Öljykuorinta

Eteeriset öljyt ja suola kuorivat, puhdistavat ja pehmentävät vartalon ihoa tehokkaasti. Suolakuorinnan jälkeen iho näyttää hehkeämmältä ja kirkkaammalta.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta