Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme.

A-vitamiini kasvohoidot

A-vitamiinihoito on ihon todellinen vitamiinipommi. Se ovat täynnä ihoa ravitsevia vitamiinejä ja antioksidantteja, jotka ovat välttämättömiä terveen, kauniin ja nuorekkaan ihon ylläpitäjänä.

A-vitamiinihoito kosteuttaa ihoa, antaa iholle uutta hehkua sekä tarjoaa erinomaisen suojan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan.

Hoito auttaa moniin iho-ongelmiin, mutta on myös ihanteellinen hoito terveen ja hyvinvoivan ihon ylläpitäjänä. Hoidossa käytettävä A-, C- ja E-vitamiiniyhdistelmä ja sen vahvuus valitaan ihon kunnon mukaan.

A-vitamiini kasvohoito

Alkupuhdistuksen jälkeen iholle tehdään maitohappokuorinta, joka hellävaraisesti kuorii iholta pois kuollutta ihosolukkoa. Kuorinta kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja edesauttaa vitamiinien ja antioksidanttien imeytymistä. Kasvonaamion aikana tehdään rentouttava hieronta.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

A-vitamiinihoito auttaa muun muassa seuraaviin ongelmiin:

  • Ihon ikääntyminen, veltostuminen, ohentuminen
  • Juonteet ja pienet rypyt
  • Auringon aiheuttamat ihovauriot
  • Liikapigmentoituminen
  • Akne
  • Rosacea
  • Couperosa

Kasvojen alueen hoito:
Kesto: 55 min.
Hinta: 120€

Kasvojen ja kaulan alueen hoito:
Kesto: 80 min.
Hinta: 160 €

Huomaathan, että A-vitamiini kasvohoitoihin voit yhdistää erillisen ihonpuhdistuksen erikseen lisähintaan 38€ (30min).

Erikoisuutena voit nyt myös yhdistää A-vitamiini kasvohoitoon tehokkaan kasvolymfan! Kasvolymfa auttaa imeyttämään hoitotuotteita ihoon, kiinteyttää ihoa sekä poistaa tehokkaasti kuona-aineita.

Varaa aika

Voit varata ajan netistä, sähköpostitse osoiteesta info@kampspa.fi tai soita meille (09) 5761 1330.
Voit pyytää lisätietoa myös verkkosivujemme kautta.
 
Paras hoitotulos saadaan, kun hoitoon yhdistetään Environin kotihoitotuotteet.
Environ AVST -sarja (Advanced Vitamin Skin Therapy) A-vitamiini kotihoitotuotteetvalmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. AVST -linja suojaa, säilyttää auttaa ihoa itseään korjaamaan ja ylläpitämään normaaleja toimintojaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät uutiset & parhaat tarjoukset Kämp Spasta